.

. Zdroj: profimedia.cz

Slavné ženy, které se nestydí za své jizvy: Vévodkyně Kate i Sandra Bullock!

Za jizvy po zranění z dětství nebo třeba ty, které nám zůstaly po operaci, se rozhodně nemusíme stydět! Určitou dávku odvahy nám dodávají i některé slavné ženy, které berou své jizvy jako součást svého těla. Přečtěte si jejich příběhy. 

Princezna Eugenie (28)

Členka britské královské rodiny se letos v říjnu vdávala. Pro svůj velký den si vybrala svatební šaty s výstřihem na zádech (a odmítla závoj), které odhalovaly její jizvu na páteři. Ve dvanácti letech podstoupila operaci kvůli vážné skolióze. Odhalená jizva během jejího svatebního dne byla poctou lékařům, kteří se o ni tehdy starali.

Princezna Eugenie
Princezna Eugenie | Zdroj: profimedia.cz

Článek pokračuje na další stránce!

Pokračování 2 / 10

Martha Hunt (29)

Stejnou operaci musela podstoupit v osmnácti letech i úspěšná modelka Martha Hunt. Už tehdy se živila jako modelka, a tak se velmi bála, že nápadná jizva na zádech zničí její slibně rozjetou kariéru. To se ovšem nestalo! Když se vdávala princezna Eugenie, Martha fotku jejích šatů sdílela na Instagramu a poděkovala jí, že svou jizvu po operaci tak hrdě a elegantně ukázala.

Martha Hunt
Martha Hunt | Zdroj: instagram

Pokračování 3 / 10

Kaley Cuoco (32)

Americká herečka, která se nejvíce proslavila rolí v sitcomu Teorie velkého třesku, před osmi lety spadla z koně. Z nešťastného pádu jí zůstaly dvě velké jizvy na noze, kterou jí kůň rozdrtil.

Kaley Cuoco
Kaley Cuoco | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 4 / 10

Vévodkyně Kate (36)

Také vévodkyně Kate má jizvu, kterou většinou zakrývají vlasy, a tak o ní málokdo ví. Jak k téměř devíticentimetrové jizvě na hlavě Kate přišla, není oficiálně potvrzeno. Mluvčí Kensingtonského paláce prozradila, že souvisí s operací, kterou Kate prodělala jako dítě.

vévodkyně Kate
vévodkyně Kate | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 5 / 10

Padma Lakshmi (48)

Původem indická modelka a producentka zažila ve svých čtrnácti letech vážnou dopravní nehodu, po které byla okamžitě odvezena do nemocnice se zlomenou kyčlí a vážně poraněnou rukou, na které jí po operaci zůstala více než dvacet centimetrů dlouhá jizva. Podstoupila sice estetické zákroky, aby jizva byla co nejméně vidět, ale příliš se to nepovedlo. Padma se s ní brzy smířila a sama prohlásila, že kdyby dnes přišel doktor s kouzelnou hůlkou a nabídl jí, že ji jizvy zbaví, odmítla by, protože je součástí jejího těla.

.
. | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 6 / 10

Ariel Winter (20)

Herečka z populárního seriálu Taková moderní rodinka se před dvěma lety rozhodla podstoupit zmenšení prsou z velikosti košíčků F na velikost D. Velká ňadra jí způsobovala mnoho zdravotních problémů a omezovala ji například ve sportovních aktivitách. Po operaci jí zůstaly po oběma prsy jizvy, za které se ovšem mladá herečka rozhodně nestydí. Například na slavnostní předávání cen SAG Awards zvolila cíleně šaty, které jizvy odhalovaly.

Ariel Winter
Ariel Winter | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 7 / 10

Queen Latifah (48)

Queen Latifah přišla ke své šesticentimetrové jizvě na čele už ve třech letech. Tehdy si s bratrem hrála, zakopla o telefonní šňůru a udeřila se v koupelně do hlavy. Později upadla u babičky na schodech, jizva se jí otevřela a během šití ji museli doktoři ještě prodloužit. Sama herečka to okomentovala tak, že byla jako dítě dost neohrabaná, a svou jizvu bere jako součást sebe samotné.

Queen Latifah
Queen Latifah | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 8 / 10

Sandra Bullock (54)

Jizvu na obličeji má také herečka Sandra Bullock. Jako malá spadla do jezera a rozřízla si kůži nad levým okem o kámen.

Sandra Bullock
Sandra Bullock | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 9 / 10

Tina Fey (48)

Když bylo herečce pouhých pět let, napadl ji na zahradě neznámý chlapec a pořezal ji ve tváři nožem. Přiznala, že na své jizvy v dospělosti téměř zapomněla, dokud se nepostavila před kameru. Mnoho hereckých scén musela na žádost režisérů točit z pravé strany.

Tina Fey
Tina Fey | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 10 / 10

Sarah Hyland (28)

Herečka známá ze seriálu Taková moderní rodinka (stejně jako Ariel Winter) podstoupila v roce 2012 transplantaci ledvin. Letos na svém Instagramu sdílela fotografii v plavkách, která odhaluje poměrně velkou jizvu, a pod hashtagem showyourscars (ukaž své jizvy) vyzvala své fanoušky, aby se za takové věci nestyděli.

.
. | Zdroj: instagram