.

. Zdroj: internal

Slavné ženy a jejich neobyčejně obyčejné kamarádky!

Dost často si celebrity nachází nejbližší přátele právě mezi slavnými. Pohybují se ve stejných kruzích, mají společná témata, podobně naditá konta i stejné pozvánky na prestižní večírky. Existuje však několik málo slavných, kteří by dali ruku do ohně za člověka, který se světem showbyznysu nemá absolutně nic společného. Kteří to jsou?

Před pár týdny fanoušky šokovala fotografie zpěvačky Seleny Gomez, na které leží na nemocničním lůžku. Přiznala totiž světu, že podstoupila transplantaci ledviny, kterou jí darovala její nejlepší kamarádka Francia Raisa. Zpěvačka na sociálních sítích veřejně poděkovala své zachránkyni: "Nemohu slovy popsat, jak moc jsem jí vděčná. Dala mi nejvzácnější dar a podstoupila obrovskou oběť. Strašně tě miluju, ségra!" Raisa je sice povoláním herečka, ale žádné velké úspěchy na kontě nemá. I tak jsou nejlepší kamarádky a úspěch té druhé jim přátelství rozhodně nenarušuje.

Spřízněnou duši našla mimo showbyznys i zpěvačka Rihanna. Se svou kamarádkou Melissou se staly nerozlučnou dvojkou už jako malé holky na Barbadosu. Svou nejlepší přítelkyni zná odmala i zpěvačka Miley Cyrus. Na střední škole si zase našla parťačku na celý život zpěvačka Taylor Swift, která své nejlepší přítelkyni Abigail šla nedávno za svědka na svatbě.

Podívejte se na slavné ženy a jejich "obyčejné" kamarádky: