Camila Cabello

Camila Cabello Zdroj: profimedia.cz

Seznamte se s nejvýraznějšími "IT-Girls", které ovládly letošní rok!

It Girls nejsou výmyslem dnešní moderní instagramové doby. Tento pojem se používal už ve 30. letech. It Girl je dívka (žena), která vzbuzuje pozornost médií (dnes je spíše slavná na sociálních sítích) a není úplně nutné, aby něčím vynikala. Stačí být mladá, krásná, stylová a především inspirativní.

Winnie Harlow (24)

Ačkoliv se Winnie Harlow pohybuje ve světe modelingu již několik let, letošek byl pro ni rozhodně nejúspěšnější. Byla hvězdou přehlídek těch nejprestižnějších módních domů, jako jsou Tommy Hilfiger, Prabal Gurung, Christian Dior, Marc Jacobs nebo Elie Saab. Zdobila titulky několika magazínů, například Harper’s Bazaar Singapore, Elle UK nebo Glamour Netherland. Její úspěšný rok vyvrcholil v listopadu prestižní přehlídkou Victoria's Secret. Na Instagramu život dívky, která prorazila do vrcholného modelingu i přes kožní onemocnění, sleduje více než 5 milionů lidí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

What a night 🍾💛 @perrierjouet

Příspěvek sdílený ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow),Pro 7, 2018 v 12:00 PST

Článek pokračuje na další stránce!

Pokračování 2 / 6

Kiernan Shipka (19)

Mladá americká herečka se proslavila rolí Sally Draper v Mad Men (Šílenci z Manhattanu). Vrcholem její dosavadní kariéry je ovšem hlavní role v remaku seriálu Sabrina – mladá čarodějnice, který aktuálně běží na Netflixu. Kromě hereckých dovedností je Kiernan považovaná za stále rostoucí módní ikonu. Spolupracuje například s Alexanderem Wangem nebo Prabalem Gurungem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I miss Tommy Kinkle (sorry the resurrection didn’t go as planned bro)

Příspěvek sdílený Kiernan Shipka (@kiernanshipka),Pro 17, 2018 v 1:59 PST

Pokračování 3 / 6

Halima Aden (21)

V roce 2016 přepsala dějiny americké soutěže krásy. Stala se historicky první muslimkou s hidžábem, která se probojovala až do finále Miss Minnesota. Slibně nastartovaná kariéra ovšem vyvrcholila až letos. Během jednoho roku se objevila na obálce britského Vogue, Teen Vogue nebo britské Elle. Stala se také tváří hned několika značek, jako jsou například Max Mara nebo Fenty Beuty by Rihanna.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

As I board my flight back home from London, I can’t stop thinking about the amazing night at the Fashion Awards. Congratulations to all of the deserving nominees and winners! Thank you @theofficialselfridges for hosting me and thank you @stellamccartney for dressing me! @britishfashioncouncil sure knows how to throw a party !! 🎉

Příspěvek sdílený Halima (@halima),Pro 12, 2018 v 12:48 PST

Pokračování 4 / 6

Dua Lipa (23)

Letošní rok je rozhodně zlomový i pro zpěvačku Duu Lipu. Loni sice vydala své debutové album, ale největší úspěchy se dostavily až letos. Má za sebou několik vyprodaných koncertů, singl se zpěvákem Calvinem Harrisem a další veleúspěšný s DJ Diplem. Podle hudebních kritiků je téměř jasnou adeptkou na vítězku Grammy v kategorii Best New Artist (nejlepší objev roku). Úspěšná je i na sociálních sítích. Na Instagramu ji sleduje 23 milionů fanoušků.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Behind the scenes at the @nrjhitmusiconly awards... AND thank youuuu for the award on our song ONE KISS cc: @calvinharris 💋💋💋 // shot by @pixielevinson

Příspěvek sdílený Dua Lipa (@dualipa),Lis 10, 2018 v 2:30 PST

Pokračování 5 / 6

Camila Cabello (21)

Dalším hudebním objevem roku je rozhodně kubánská zpěvačka Camila Cabello, která byla několik let členkou dívčí kapely Fifth Harmony. Od roku 2016 se vydala na sólovou dráhu a po dvou letech se jí podařilo prorazit mezi světovou hudební elitu. Na začátku letošního roku totiž vydala debutové album, které sklidilo velký úspěch. Na Instagramu má podporu více než 28 milionů fanoušků.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

💘

Příspěvek sdílený camila (@camila_cabello),Lis 2, 2018 v 3:40 PDT

Pokračování 6 / 6

Amandla Stenberg (20)

Do světa velkého filmu se zapsala vedlejší rolí v trilogii Hunger Games už v roce 2012. Hlavní role přišla o 5 let později, a to ve filmu Everything, everything (Všechno, úplně všechno), kde si zahrála teenagerku Madeline, která kvůli vážné nemoci žije v izolaci. Letos si zahrála dokonce ve třech filmech, a tak se rok 2018 stal jejím nejúspěšnějším. Podle filmových kritiků by se brzy mohla stát jednou z nejobsazovanějších hereček Hollywoodu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#drama #armpit

Příspěvek sdílený Amandla Stenberg (@amandlasponsored),Říj 21, 2018 v 1:25 PDT