Sex in the City

Sex in the City Zdroj: profimedia.cz

Sex ve městě 3: Která z oblíbených postav má podle scénáře zemřít?

Bude, nebude, bude... je to jako na houpačce. Poslední zprávy ovšem potvrzují, že se třetí pokračování filmu Sex ve městě s konečnou platností natáčet nebude!

V pořadí třetí film Sexu ve městě by si rozhodně našel své fanoušky, kterým se po partě nerozlučných kamarádek a jejich trablech v lásce opravdu stýská. Ovšem podle všeho je spor mezi hlavními představitelkami Carrie a Samanthy tak vážný, že společné natáčení nepřipadá v úvahu.

I když se dalšího filmu nejspíš nedočkáme, bylo prozrazeno, co se v něm mělo stát. A je možná dobře, že se nakonec točit nebude, protože si ušetříme hodně posmrkaných kapesníčků! Tvůrci totiž plánovali nechat zemřít jednu z oblíbených postav! Koho?

Černého Petra si vytáhl Pan Božský v podání Chrise Notha. Hned zkraje filmu měl totiž dostat infarkt ve sprše a na jeho následky zemřít. Zbytek filmu měl tak být o tom, jak se Carrie zotavuje ze smrti své životní lásky za pomoci svých věrných kamarádek Samanthy, Mirandy a Charlotte.

Možná také proto, že i třetí film měl být znovu celý o Carrie, se rozhodla představitelka Samanthy Kim Cattrall nabídku na natáčení odmítnout. Scénář totiž nedával téměř žádný prostor k tomu, aby se její postava nějakým způsobem rozvíjela. Takže nám nezbývá nic jiného než na oblíbenou čtveřici kamarádek zavzpomínat u prvních dvou filmů nebo si dát maratón seriálu pěkně od začátku.