Video placeholde

Selena & Justin i další slavné páry, které se stále rozcházejí a zase scházejí!

Říká se, že dvakrát do jedné řeky nevstoupíš. Jenže ne vždy se tímto pravidlem řídíme a velmi často se znovu spálíme. Své o tom ví i některé slavné páry, které se rozchází a zase dávají dohromady. Kterým z nich to na podruhé klaplo a kdo se nakonec rozešel definitivně?

Selena Gomez & Justin Bieber

Mladý pár spolu začal randit v roce 2011 a rozchod přišel o 3 roky později. Mezitím se několikrát spekulovalo, že Justin si občas užije i s někým jiným. A o další tři roky později, když už se zdálo, že tihle dva za svým vztahem udělali tlustou čáru, začali se znovu objevovat společně na veřejnosti. Uvidíme, jak dlouho jim to vydrží!

Selena Gomez a Justin Bieber
Selena Gomez a Justin Bieber | Zdroj: profimedia.cz

Chloë Moretz & Brooklyn Beckham

Mladý a pohledný pár se dal dohromady v roce 2014 a vydrželo jim to dva roky. V září 2016 se údajně rozešli, jenže... V březnu 2017 se znovu dali dohromady. Chloë se příliš nedivíme, že vzala Brooklyna na milost. Jednak je to fešák a za druhé mít za tchána Davida Beckhama, to je skoro jako sen!

Chloe Moretz a Brooklyn Beckham
Chloe Moretz a Brooklyn Beckham | Zdroj: profimedia.cz

Rachel McAdams & Ryan Gosling

Když se tihle v roce 2004 poznali při natáčení legendárního romantického filmu Zápisník jedné lásky, příliš si nepadli do oka. To se změnilo o rok později, když spolu vyrazili na rande. Chodili spolu do roku 2007. Jenže oba v tom neměli až tak úplně jasno, takže během dalšího roku se ještě pořád scházeli a občas se objevili i společně na veřejnosti. Pak už svůj vztah definitivně ukončili.

Rachel McAdams a Ryan Gosling
Rachel McAdams a Ryan Gosling | Zdroj: profimedia.cz

Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Miley a Liam se seznámili při natáčení filmu Poslední píseň a byla to láska na první pohled. Jenže pak přišel první rozchod, a to hned o rok později. Jenže na jaře roku 2011 se dali znovu dohromady a o rok později se dokonce zasnoubili. A aby se nám to nepletlo, za další rok zásnuby zrušili. A komu by to bylo málo, už jsou zase spolu, znovu zasnoubení a spekuluje se o tom, že se dokonce tajně vzali.

Miley Cyrus a Liam Hemsworth
Miley Cyrus a Liam Hemsworth | Zdroj: profimedia.cz

Rachel Bilson & Hayden Christensen

A máme tu další experty a podobný scénář. Herecký pár se dal dohromady při natáčení filmu Jumper v roce 2007. O dva roky později už se Rachel třpytil na prsteníčku zásnubní prsten. Jenže v roce 2010 své zásnuby odvolali. O pár měsíců později byla krize zažehnána a v roce 2014 se jim narodila dcera. A jak to s nimi vypadá teď? Zřejmě vás nepřekvapí, že od září letošního roku jsou už zase od sebe.

Rachel Bilson a Hayden Christensen
Rachel Bilson a Hayden Christensen | Zdroj: profimedia.cz

Megan Fox & Brian Austin Green

A ani tento herecký pár nezůstal pozadu. Dali se dohromady v roce 2004, zasnoubili se v roce 2006 a rozešli se v roce 2009. A krasojízda pokračuje. V roce 2010 se vzali, o pět let později podala Megan žádost o rozvod, jenže zjistila, že je těhotná, a tak se dali znovu dohromady. Dnes už mají děti dokonce tři, ale nikdo neví, jak to mezi nimi ve skutečnosti je.

Megan Fox a Brian Austin Green
Megan Fox a Brian Austin Green | Zdroj: profimedia.cz

Jessica Biel & Justin Timberlake

A na závěr velký hollywoodský happyend! Jessica a Justin se do sebe zamilovali v roce 2007, ale ani tady nebyl průběh úplně hladký. O čtyři roky později oznámili rozchod. Usmíření přišlo velmi brzy a od roku 2012 tvoří nerozlučný pár, mají dvouletého syna a patří mezi nejkrásnější slavné dvojice vůbec.

Jessica Biel a Justin Timberlake
Jessica Biel a Justin Timberlake | Zdroj: profimedia.cz