Kendall Jenner

Kendall Jenner Zdroj: Instagram.com @kendalljenner

Rychlotrend z Instagramu: Póza ála bolí mě hlava! Proč je teď tak populární?

Všimli jste si toho, že největší hvězdy Instagramu se při focení drží za hlavu, jako kdyby je bolela? Ačkoliv se pózy nazývají "headache pose" nebo "migraine pose", nejedná se o žádnou hromadnou migrénu nebo kocovinu ze společného večírku. Je to prostě nový trend, který je ovšem sofistikovanější, než na první pohled vypadá!

Podle Nam Vo je pózování s rukama na tváři také velmi svůdné a tajemné. A v neposlední řadě se pochlubíte nejen perfektním líčením, ale i dokonalou manikúrou.

💄💋@bobbibrown x #namvoglow

Příspěvek sdílený Nam Vo ✨GLOW💫 (@namvo),Bře 16, 2018 v 2:19 PDT

Póza "bolí mě hlava" se dokonce objevila i na titulce magazínu Love. Na coveru je modelka Kylie Jenner, která si jednu ruku tiskne ke spánku. Rozhodně to není náhoda. O líčení se totiž postarala právě Nam Vo.

Finally out @kyliejenner for ❤️LOVE ❤️ magazine 🙏

Příspěvek sdílený Nam Vo ✨GLOW💫 (@namvo),Pro 25, 2017 v 1:32 PST

A pak už se spustila řetězová reakce. Trendy pózování propadla i sestra Kylie Jenner Kendall, která je mimochodem nejlépe placenou modelkou současnosti. Nový trend si samozřejmě vyzkoušelo i populární sesterské duo Gigi a Bella Hadid.

so happy to be the face of the new #DWClassicPetite from @danielwellington! Enter KENDALL for 15% off on Danielwellington.com link in bio #ad

Příspěvek sdílený Kendall (@kendalljenner),Bře 14, 2017 v 9:00 PDT

Příspěvek sdílený Gigi Hadid (@gigihadid),Čen 4, 2018 v 7:47 PDT

crazy how the past 24 hrs and next 24 hrs are dedicated to @virgilabloh only @off____white //// @louisvuitton @chilldays

Příspěvek sdílený 🦋 (@bellahadid),Čen 20, 2018 v 9:34 PDT