Šaty Madeline

Šaty Madeline Zdroj: archiv firem

Reese Witherspoon stvořila šaty podle Madeline ze Sedmilhářek!

Jedna z hlavních představitelek super úspěšné minisérie Sedmilhářky, Reese Witherspoon, všem ukázala, jak moc je pro ni role Madeline důležitá. Seznamte se se zbrusu novými šaty, které stvořila sama Reese a pojmenovala je Madeline Martha Mackenzie. 

V hravých květinových šatech se odráží nejenom styl jedné z hlavních postav, ale i herečky Reese Witherspoon, která ji ztvárnila. Pokud jste fanouškem Sedmilhářek, určitě vás nepřekvapí, že šaty Madeline Martha Mackenzie jsou elegantní, ale zároveň hravé a nadčasové.

Quiet on set! 📣 (Loving this Madeline Dress by @DraperJames 💙)

Příspěvek sdílený Reese Witherspoon (@reesewitherspoon),Čen 20, 2018 v 10:12 PDT

Módní značka Draper James, kterou založila právě Reese Witherspoon, nabízí ve své aktuální kolekci pestrobarevné květované šaty Madeline za 295 dolarů. Jsou dostupné od velikosti nula až po čtrnáctku, která odpovídá naší velikosti 44.

Šaty Madeline
Šaty Madeline | Zdroj: archiv firem

Reese založila značku Draper James v roce 2015. Název vznikl na počest jejím prarodičům, babičce Dorothee Draper a dědečkovi Williamovi Jamesi Witherspoonovi. Ti ji prý v životě nejvíce ovlivnili a především jim vděčí za vše, co v životě dokázala. Značka Draper James přináší nadčasový styl inspirovaný Jižní Amerikou, odkud její prarodiče pocházeli.

Some-bunny is wearing the prettiest Easter dress 🐰 Happy Easter to you and yours! xo @reesewitherspoon and the Draper James team 💕

Příspěvek sdílený Draper James (@draperjames),Dub 1, 2018 v 10:48 PDT

Great news! Our Persley Ponte Dress is back in stock! Link in bio.

Příspěvek sdílený Draper James (@draperjames),Čen 1, 2018 v 8:02 PDT

Natáčení druhé série Sedmilhářek je právě v plném proudu. Už teď se těšíme, jestli se tam objeví Reese v šatech Madeline. Ale to si ještě musíme počkat do příštího roku.