Video placeholde

Přifoukni prsa, zachraň vztah. A už žádné samoživitelky!

A nedá si pokoj! Lidovecký politik Pavel Bělobrádek se zase pustil do žen, které jsou s dětmi samy. Tentokrát se je rozhodl kastovat podle toho, čím to je. Vadí mu, že si blbě vybraly nebo že nevydrží nějakou tu domácí hádku. Takže prasák týdne byl jasný. Dejte si další díl pořadu Branky, body, kokoti. 

Tak co, už jste viděli růžovou vodu do ostřikovačů? My bohužel ano a nepochopily jsme ji stejně jako růžové lepidlo a růžový globus. Kdo tyhle blbosti vymýšlí a proč? Jen růžová to může být? Ne, díky, fakt ne. Nepotěšil ani nový pořad O 10 let mladší, podle jehož autorů se člověk může cítit líp jen "ze všech stran přešitej a odsátej".

A samozřejmě – názory Čechů na znásilnění, to je takový evergreen. Ještě pořád si více než půlka lidí myslí, že si za to holky prostě můžou samy. Ach jo.

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tvl, ale kde na to vzít čas?🤯 #staykokot #dikykluci #misogyny #feminismus #čarodějnice #ničitelky #vražedkyně #lesby #feministky #timesup #brankybodykokoti

Příspěvek sdílený Branky, body, kokoti (@branky_body_kokoti),Srp 4, 2018 v 4:46 PDT

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>