Video placeholde

Pozor na levný pivo, krásný holky a ty, co neplatí alimenty!

Až někde narazíte na ženu, která se svými dětmi žije tak trochu z ruky do huby, protože otec se někam ztratil a i kdyby ne, neplatí alimenty, nelitujte ji. Rovnou jí vpalte, že si to to může sama, protože si holt blbě vybrala. Přesně takhle to vidí olomoucký pedagog Marek Herman.

Víte, co si myslí katolická církev v roce 2018? Nebo přinejmenším část z katolíků? Že je lepší umřít, než znásilnění přežít, protože to by byl hřích. Taky jsme nevěřili tomu, že je to ještě dneska možné, ale bohužel.

Stejně jako to, že renomovaná a tak trochu samozvaná sex koučka Julie Gaia Poupětová kritizuje naštvané chování tenistky Sereny Williams poznámkou o tom, že má asi PMS. Tak díky, Julie, přesně tohle si ženy navzájem mají dělat. Dejte si další díl našeho pořadu Branky, body, kokoti, ať to všechno vidíte taky.

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta, a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně že nás chlap nebije a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tvl, ale kde na to vzít čas?🤯 #staykokot #dikykluci #misogyny #feminismus #čarodějnice #ničitelky #vražedkyně #lesby #feministky #timesup #brankybodykokoti

Příspěvek sdílený Branky, body, kokoti (@branky_body_kokoti),Srp 4, 2018 v 4:46 PDT

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>