Video placeholde

Polunin vyzývá ke zkrocení zlých žen a další věci, co nás štvou

Tenhle chlápek z Východu tančil fakt skvěle. Vlastně pořád tančí, i když víc pro prachy než pro umění. Ale jinak se asi úplně zbláznil. Sergej Polunin, Ukrajinec s Putinem na hrudi, začal kázat mužům o tom, aby ukázali koule a zkrotili si ženy, které se cpou na jejich místa. A přidal další snůšku nesmyslů. Moc tleskáme, voláme bravo a posíláme prasáka týdne.

Přibývá neplodných mužů, a proto ze všech sil léčíme ženy. Tedy ne my, ale doktoři z českých IVF center, aby snad nemuseli chlapům s ne moc akčními spermiemi říkat, kde je problém. Více v novém díle našeho pořadu Branky, body, kokoti!

Vedle doktorů a Polunina zabodoval i Tomio Okamura. Známý populista předvedl cosi jako #tenyearchallenge, když po deseti letech od doby, kdy investoval do cestovky pro plyšáky, kritizuje pohádkové postavičky za nevhodnou sexuální orientaci.

Užijte si nový díl!

Věcí, které nás rozčilují, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích ve 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tvl, ale kde na to vzít čas?🤯 #staykokot #dikykluci #misogyny #feminismus #čarodějnice #ničitelky #vražedkyně #lesby #feministky #timesup #brankybodykokoti

Příspěvek sdílený Branky, body, kokoti (@branky_body_kokoti),Srp 4, 2018 v 4:46 PDT

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>