Kylie Jenner

Kylie Jenner Zdroj: Profimedia.cz

Kylie Jenner
Kylie Jenner
Kylie Jenner
Kylie Jenner
5
Fotogalerie

Platí si Kylie Jenner paparazzi, aby retušovali její fotky?

Když před několika dny paparazzi vyfotografovali miliardářku Kylie Jenner, jak jde z obyčejného nákupu, naskytl se fanouškům pohled na úplně jinou tvář, než je ta, kterou znají z Instagramu. Rázem vyvstala řada spekulací. 

Kylie Jenner je fenomén, který v sobě skrývá řadu protikladů. Nyní vyšlo najevo, že nejmladší ze sesterského klanu Kardashian-Jenner (jejími sestrami jsou Kim, Kendall, Kourtney a Khloé) má i dvě tváře. Jednou se prezentuje na Instagramu a postavila na ní miliardový byznys s kosmetikou Kylie Cosmetics, tu druhou příliš neukazuje. Ta první je dokonalá jako obrázek, zatímco ta druhá patří holce od vedle, která je docela hezká, ale někdy také nemá svůj den.

A právě ta druhá fanoušky nedávno hodně překvapila, nejspíš protože si nikdo nemyslel, že ještě existuje. Dlouho se totiž spekulovalo, že dvaadvacetiletá Kylie Jenner za svou tvář s plnými rty, velkýma očima a dokonale symetrickým obočím vděčí různým estetickým úpravám a zákrokům. Snímky z období dospívání totiž hovoří jasně. Nejmladší self-made miliardářka (podle časopisu Forbes) však v minulosti přiznala jen výplně rtů, za zbytek prý vděčí kosmetice a perfektnímu líčení. A nyní vyšlo najevo, že jich možná zas tolik nebylo.

Kylie Jenner
Kylie Jenner | Zdroj: Profimedia.cz

Kylie Jenner
Kylie Jenner | Zdroj: Profimedia.cz

Jak je ale možné, že na jiných fotkách paparazzi vypadá Kylie jako svůj vytoužený avatar z Instagramu? Podle instagramových účtů, které se zaměřují na plastiky a retuše celebrit (třeba @beauty.false), si nejen Kylie, ale třeba i její sestra Kim Kardashian platí paparazzi, kteří pak jejich na oko náhodně pořízené fotografie retušují. Slavné sestry se tak snaží mít svůj vzhled pod kontrolou i na veřejnosti. Většinou jim to vychází, někdy ale ne. Důkazem jsou i následující fotografie, které byly pořízeny v rozmezí pár dnů a na nichž Kylie vyráží pro jídlo do obchodu.

Kylie Jenner: Retuš versus realita

Kylie Jenner
Kylie Jenner | Zdroj: Profimedia.cz

Kylie Jenner
Kylie Jenner | Zdroj: Profimedia.cz