Pippa Middleton

Pippa Middleton Zdroj: Profimedia.cz

Pippa a James na obhlídce místa obřadu
Svatba Kate Middleton (29. 4. 2011)
St Marks' Church, Englefield, Berkshire
St Marks' Church, Englefield, Berkshire
St Marks' Church, Englefield, Berkshire
8
Fotogalerie

Pippa Middleton potvrdila datum a místo svatby. Podívejte se na fotografie!

Před šesti lety na sebe Pippa Middleton upozornila coby družička jedné z nejsledovanějších nevěst světa. Letos se bude vdávat ona sama a je jisté, že ani její veselka neunikne všeobecnému zájmu. Koho si bude brát, kdy, kde a jaké na sobě bude mít šaty?

Na první tři otázky už známe odpověď.

Pippa Middleton před pár dny potvrdila, že si svého snoubence, Jamese Matthewse, vezme 20. května. James, který je manažerem hedgeových fondů (zjednodušeně řečeno miliardářem), Pippu požádal o ruku loni v létě po ročním vztahu (krátce spolu chodili už v roce 2012).

Obřad se bude konat na malebném anglickém venkově v kostele Sv. Marka ve vesničce Englefield, která je součástí hrabství Berkshire a pyšní se i panstvím Englefield, kde se natáčely filmyMatch Point, Králova řeč nebo aktuálně seriál o životě královny Alžběty II. The Crown.

Na svatbě samozřejmě nebudou chybět princ William a Kate Middleton se svými dětmi. Navzdory očekávání se však vévodkyně z Cambridge rozhodla, že své sestře nepůjde za svědkyni ani za družičku, aby na sebe nestrhávala příliš mnoho pozornosti. A co víc, jistě bude vytížená starostí o své potomky, princeznu Charlotte a prince George, které naopak čeká premiéra v rolích družičky a družby.

Ať tak či tak, půjde určitě o jednu z nejsledovanějších svateb roku. Teď už zbývá jen nechat se překvapit, jaké bude mít Pippa šaty. Spekuluje se o desítce návrhářů, mezi nimiž nechybí klasici svatebních rób typu Ellie Saab a Valentino, Jenny Packham, jíž si oblíbila Kate (vzpomeňte na šaty, ve kterých opouštěla porodnici) nebo další britské návrhářky Emilie Wickstead, Alice Temperlay a Sarah Burton, kreativní ředitelka značky Alexander McQueen, která stojí za návrhem svatební róby Kate i neméně krásných šatů Pippy na velkolepé svatbě před šesti lety.

Svatba Kate Middleton (29. 4. 2011)
Svatba Kate Middleton (29. 4. 2011) | Zdroj: Profimedia.cz

Jak šel čas s Kate Middleton? Připomeňte si ji v následujícím videu.

Video placeholde