...

... Zdroj: profimedia.cz

Osvědčené triky celebrit proti vráskám: Ledová voda, spaní na zádech i sex!

Vrásky vpisují do našeho obličeje radosti i starosti našeho života. A přestože mohou být vzpomínkami na nejrůznější zážitky, chceme je co nejvíce minimalizovat. Zkuste se inspirovat u slavných krásek, pro které je mladistvý vzhled velmi důležitý. Dopomáhají si k němu většinou i jinak než jen domácími triky, ale i ty jsou mnohdy velmi účinné. 

Herečka Kate Hudson (38)

Krásná herečka se inspirovala trikem své maminky Goldie Hawn (72). Obě si každé ráno oplachují obličej ledovou vodou, aby minimalizovaly vznik nových vrásek. Několikrát týdně si také ledují oční okolí jako prevenci proti mikrovráskám, černým kruhům i otokům. Kate sama přiznala, že to možná zní trochu staromódně, ale opravdu to pomáhá.

...
... | Zdroj: profimedia.cz

Herečka Salma Hayek (51)

Nestárnoucí mexická kráska bojuje proti vráskám tak, že si čistí obličej jen večer, nikoliv ráno. Podle ní je sice mastná pleť po spánku pro mnohé noční můrou, ale ona věří, že se tak pleť mnohem lépe vyživuje a nevysušuje. Když před spánkem pleť opravdu důkladně vyčistíte, není podle Salmy vůbec potřeba ji znovu čistit ráno.

...
... | Zdroj: profimedia.cz

Herečka Cameron Diaz (45)

Hvězda Charlieho andílků tvrdí, že mladý vzhled si udržíte především pravidelným sexem. Když vám funguje sexuální život, stačí podle ní přidat pohyb, zdravé stravování a pít hodně vody a stárnutí si na vás nepřijde!

...
... | Zdroj: profimedia.cz

Herečka Angelina Jolie (42)

Tajemství její krásy tkví v kaviáru. Angelina nedá dopustit na krém La Prairie Skin Caviar, který obsahuje jikry, a ty nejen hydratují a změkčují pokožku, ale také regenerují kožní buňky.

...
... | Zdroj: profimedia.cz

Televizní star Kim Kardashian (37)

Rozhodně to není jediný recept, pomocí kterého Kim oddaluje stárnutí. Jak dobře víme, v rodině Kardashianů si potrpí na plastické a estetické úpravy. Ale určitě nedáme nic za to, když její trik vyzkoušíme. Nestojí totiž vůbec nic a je opravdu jednoduchý. Kim doporučuje spánek na zádech, protože jedině tak si nemačkáte pleť a zabráníte tak nadměrnému vzniku vrásek. Spánek na zádech je prospěšný i pro kůži na hrudníku, která je také velmi náchylná k vráskám.

...
... | Zdroj: profimedia.cz