Vespa Days

Vespa Days Zdroj: Vespa Days

Okouzlující Vespa Primavera oslavuje 50. narozeniny!

Unikátní pocit svobody a individuality: to je Vespa Primavera. Ta nyní oslavuje už půl století existence! Tato stylová ikona se zrodila již v roce 1968 a o pár let později se stala symbolem mladistvé lehkosti. Letos se ke svému 50. výročí ukáže ještě atraktivnější než kdy předtím.

Než se začala prodávat v roce 1968, debutovala Vespa Primavera na podzim 1967 na autosalonu v Miláně. Byl to rok, který měl trvalý dopad na západní historii a kulturu - revoluční období, které do dnešního dne výrazně ovlivnilo technologii, architekturu, design a umění. Vespa Primavera (primavera – italsky jaro), jeden z nejpopulárnějších modelů Vespa, se tak brzy stala hvězdou.

Vespa Days
Vespa Days | Zdroj: Vespa Days

Do dnešního dne Vespa Primavera ztělesňuje všechny hodnoty, které ji před polovinou století udělaly tak úspěšnou: je mladá, inovativní a dynamická. Bez zřeknutí se své dlouholeté tradice se modelová řada Primavera vyznačuje moderními a atraktivními liniemi, nízkou hmotností a jedinečnou ergonomií, které z ní dělají ideální partnerku pro městskou dopravu, bez starostí s dopravní zácpou a parkováním. 50 let: Nová Vespa Primavera

Vespa Primavera inspiruje ke snění o italském „dolce vita“ se svými elegantními štíhlými liniemi a mnoha dekorativními chromovanými prvky, novým designem kol s 12“ a analogově-digitálním rychloměrem. Ve verzi 125cc je vybavena ABS, působícím na kotoučové brzdy s 200 mm a zajišťujícím maximální bezpečnost. Disponuje také světlometem a zadním světlem LED. Vespa Primavera je pestrá: šest barevných variant v kombinaci s ladícím čalouněním sedadla z ní dělá módní doplněk.

Vespa Days
Vespa Days | Zdroj: Vespa Days

Speciální edice Vespa Primavera 50 ° Anniversario

Narozeniny Primavery oslavuje Piaggio speciální edicí Primavera 50 ° Anniversario ve dvou barvách „Azurro Anniversario“ a „Marone Anniversario“ s bílým čalouněním sedadla.

Ve dnech od 1. do 30. června probíhají Vespa Days, během nichž dostane zákazník ke každému novému modelu Vespa Primavera, Sprint alebo GTS dárek v hodnotě až 10 000 Kč. Autorizovaní prodejci Vespa vás rádi o akci informují.