Nový film o Barbie

Nový film o Barbie Zdroj: profimedia.cz

Nový film o panence Barbie! Která slavná herečka ji bude hrát?

Nejslavnější panenka světa se konečně dočká hraného filmu! O čem bude příběh Barbie a která herečka ji ztvární? 

Film o panence Barbie plánovalo už několik let natočit Studio Sony, které mělo dlouhou dobu koupená práva. Jenže nenašel se nikdo, kdo by napsal pořádný scénář. Přestože se film o Barbie nikdy nezačal ani natáčet, mluvilo se tehdy o tom, že by panenku mohla ztvárnit Anne Hathaway nebo Amy Schumer. Studio Sony ovšem tak dlouho otálelo, že práva koupená od společnosti Mattel vypršela.

Nově si práva k natáčení za tři miliardy dolarů koupilo filmové studio Warner Bros, které má už producentku a dost možná i tu pravou herečku. Tou vyvolenou je herečka Margot Robbie, která se raketovou rychlostí stává jednou z nejobsazovanějších hereček současnosti (vybral si ji i režisér Quentin Tarantino do svého filmu Once Upon a Time in Hollywood). Co se týče režie, mluví se o tom, že se filmu ujme Patty Jenkins, která režírovala Wonder Woman. Zahraniční filmový server IMDB ovšem uvádí jako režisérku Aletheu Jones.

Nový film o Barbie
Nový film o Barbie | Zdroj: profimedia.cz

A o čem film vlastně bude? Panenka Barbie je vyhoštěna z Barbielandu, protože pro ostatní panenky je příliš výstřední a zahleděná do sebe. Vydá se tak do reálného světa, kde nakonec pochopí, že štěstí nespočívá v dokonalém vzhledu, ale především v tom, jací jsou lidé uvnitř. A je jasné, že najde i lásku. Jestli tento plán filmové studio Warner Bros dodrží, ovšem není jasné. Třeba nakonec přichystají něco úplně jiného.

Podle původních plánů Studia Sony měl film zamířit do kin v květnu příštího roku, je ovšem jasné, že Warner Bros tento šibeniční termín nesplní. Jeho premiéra se nejspíš o celý rok protáhne.