Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: instagram.com/kateupton

Nevěsta Kate Upton: Konečně se pochlubila druhými svatebními šaty!

Pětadvacetiletá modelka Kate Upton, která je díky svým přírodním ňadrům velikosti pět považována za jednu z nejvíce sexy žen světa, konečně ukázala své svatební šaty. Své "ano" přitom baseballové hvězdě Justinu Verlanderovi řekla už loni v listopadu. 

Kate patří mezi slavné osobnosti, které se nebojí nechat nahlédnout své fanoušky do soukromí. Proto ani její listopadová svatba nebyla žádným tajemstvím. Dva dny po obřadu, který se konal v rezidenci Castiglion del Bosco v prosluněném Toskánsku, se pochlubila na sociálních sítích fotografií přímo od oltáře. Později zveřejnila fotografii i z prvního tance nebo snímek celých svých svatebních šatů z dílny Valentino. Jak vypadala velkolepá svatební party ovšem zůstalo tajemstvím. Až do teď!

I feel so lucky that I got to marry my best friend!! @justinverlander Thank you to our family and friends for making this weekend so fun and magical! ❤️❤️❤️ (📸 @ktmerry )

Příspěvek sdílený Kate Upton (@kateupton),Lis 6, 2017 v 7:35 PST

Kdo čekal, že vnadná kráska vystaví ve svatebních šatech své přednosti, mýlil se. Kate Upton vsadila na princeznovské šaty s nadýchanou sukní, krajkou, která zakrývala i její pověstný dekolt, a závojem sahajícím ještě daleko za samotnou vlečku šatů. Sama přiznala, že přestože byly svatební přípravy hodně náročné, obzvláště výběr svatebních šatů si opravdu užila.

#Repost @voguemagazine ・・・ Model @kateupton and @astrosbaseball pitcher @justinverlander came close to missing their own wedding. Justin hadn't anticipated going to Game 7 of the World Series, so he and his then-fiancée decided they would get married in Tuscany on the first weekend in November. But, on November 2, instead of being en route to Italy for his November 4 wedding, Justin was in Los Angeles for his team’s 5–1 win over the @dodgers in a game that’s often thought of as one of the rarest treats in sports. Of course, ever the supportive girlfriend, Kate was in the stands cheering him on. Tap the link in our bio to read the full story of the couple's wedding weekend and to see exclusive photos. Photographed by @ktmerry.

Příspěvek sdílený Kate Upton (@kateupton),Pro 13, 2017 v 4:27 PST

V pompézních svatebních šatech ještě absolvovala první tanec a pak přišly na řadu šaty číslo dvě. Ty neměly kromě bílé barvy s těmi prvními vůbec nic společného. Kate se na večerní oslavy proměnila z pohádkové princezny v sexy dračici. Vsadila totiž na takzvané nahé šaty, ve kterých dokonale vynikly její perfektní křivky.

Svůj večerní look však modelka donedávna tajila. Teprve před pár dny zveřejnila fotografie, díky kterým jsme si konečně mohli prohlédnout její druhé svatební šaty z dílny Christy Rilling Studio, poseté drobnými korálky a perličkami.

Late night look

Příspěvek sdílený Kate Upton (@kateupton),Bře 20, 2018 v 4:30 PDT

Congratulations @kateupton & @justinverlander ! 🥂 It was an honor to design collaborate and make the bridesmaids, flower girl, and reception gown. More details bio thank you @voguemagazine for including us in the story. #teamworkmakesthedreamwork ⚾️ @christyrilling & @christyrillingstudio

Příspěvek sdílený Christy Rilling Studio (@christyrillingstudio),Pro 11, 2017 v 5:40 PST

Zatímco u nás nevěsty tráví celý svatební den i večer v jedněch šatech nebo se večer převléknou do pohodlných koktejlek, v jiných zemích je celkem běžné mít dvoje velkolepé svatební šaty. Obzvláště, pokud jste slavná osobnost. Své druhé svatební šaty měla například i vévodkyně Kate!

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat a kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!