.

. Zdroj: internal

Nejšílenější modely v historii MTV Video Music Awards!

V neděli 27. srpna proběhlo velkolepé předávání hudebních cen MTV Video Music Awards, které moderovala zpěvačka Katy Perry. Ta předvedla naprosto dokonalé sněhobílé šaty, třpytivý overal a spoustu dalších povedených modelů. A jak už bývá zvykem, některým jejím kolegyním se výběr outfitu příliš nepovedl. Jinak tomu nebylo ani v předchozích ročnících. Podívejte se na nejšílenější kreace, které slavné ženy v průběhu let předvedly. 

Konec 90. let byl, co se módních trendů týče, dost mimo! Zkrátka se nosily kreace, na které bychom nejraději navždy zapomněly. Stejně to má dost pravděpodobně i zpěvačka Gwen Stefani, která v roce 1998 dorazila na předávání MTV Awards v chlupaté podprsence, prapodivné sukni, širokých kalhotách a žabkách na platformě. Podivný model podpořila ještě modrými vlasy a třpytivými kamínky na čele. Pořádný úlet!

Její kolegyně Pink ji v tom však dlouho nenechala. O dva roky později převzala pomyslné žezlo za nejšílenější model právě ona. Třpytivá podprsenka, rozstříhané džíny, dlouhý kožich a růžové vlasy vytvarované do tenkých bodlinek snadno překonaly i bláznivou kreaci Gwen Stefani.

A jak to pokračovalo dál? Nejkratší džínová sukně všech dob v podání zpěvačky Christiny Aguilery, latexový kostýmek rapperky Lil Kim, titěrné šaty ze stříbrných řetízků, které oblékla modelka Amber Rose nebo chlupaté body s olizujícím se zvířátkem, ve kterém řádila Miley Cyrus. Možná si říkáte, že tyhle šílenosti už nic nepřekoná, ale ano! Máme tu jednu zpěvačku, která překonala absolutně všechny! Už tušíte? Je to Lady Gaga ve svém kostýmu ze syrového masa!

Na nejšílenější modely v historii MTV Video Music Awards se podívejte do naší fotogalerie: