.

. Zdroj: internal

Nejkrásnější šaty v podání hvězdné Jennifer Lawrence!

Miss Dior, jak se jinak krásné a talentované Jennifer Lawrence říká, je v posledních letech nejobsazovanější a nejsledovanější herečkou vůbec. Není divu! Její přirozenost, nepopiratelný smysl pro humor a bezchybný styl si musí zamilovat úplně každý. 

Hvězda červeného koberce Jennifer Lawrence je bezpochyby naprosto jedinečná. Pro záři reflektorů se přímo narodila. I v davu fanoušků nebo na pódiu při přebírání ceny (klidně i pár vteřin potom, co před zraky celého světa zakopne na schodech) působí přirozeně, sympaticky a sebejistě. S naprostou elegancí tak dává lekci svým mnohem zkušenějším kolegyním, které i po letech občas tápou, co se týče stylu a občas i chování.

K hvězdě takového formátu samozřejmě neodmyslitelně patří i luxusní róby. Jennifer má při svém výběru většinou jasno. Ona a Christian Dior, potažmo vrchní návrhář Dioru Raf Simons, vytváří dokonalou souhru. V Dioru vypadá božsky nejen v reklamních kampaních, ale také naživo. Nemyslete si však, že je tahle kráska konzervativní. Čas od času dá šanci jménům jako Calvin Klein, Elie Saab nebo Tom Ford.

Hereččina sázka na minimalismus a promyšlené detaily dokonale vychází. Na přezdobenost, záplavu volánků ani blýskavých kamenů si rozhodně nepotrpí. Potvrzuje tak pravidlo, že méně někdy znamená více. A co je víc, když v luxusních šatech nejvíce vynikne právě jejich nositelka?

Podívejte se na nejpovedenější róby Jennifer Lawrence: