Unavená máma Madonna.

Unavená máma Madonna. Zdroj: Instagram

.
2
Fotogalerie

Nejen Amal a George Clooney: Kdo další vychovává dvojčata?

Říká se dvojitá radost, rodiče ale moc dobře ví, že je to i dvojitá starost. 6. června se Amal a Georgovi Clooney narodila dvojčata. Nejsou ale jediní, kdo vychovává dvojčata. Mezi další patří třeba Sarah Jessica Parker nebo Angelina Jolie.

Jeden z nejzbožňovanějších herců Hollywoodu, George Clooney, si na roli otce počkal pěkně dlouho, až v šestapadesáti si konečně může vyzkoušet, jaké to skutečně je. 6. června se totiž jemu a jeho ženě Amal narodila dvojčata Ella a Alexander. Herec vydal prohlášení, že všichni tři jsou v pořádku.

Pokračování 2 / 9

Julia Roberts

Partnery krásné Julie Roberts byli třeba Kiefer Sutherland, Liam Neeson nebo Matthew Perry. Nakonec ale zakotvila u kameramana Daniela Modera, se kterým měla v roce 2002 svatbu. O dva roky později se jim narodila dvojčata, Hazel Patricia a Phinnaeus Walter.

Pokračování 3 / 9

Angelina Jolie

V poslední době se o Angeline Jolie mluví nejvíce v souvislosti s rozvodem s jejím manželem Bradem Pittem a tím, kdo se bude starat o jejich šest dětí. První dvě, Maddoxe a Zaharu adoptovala Angelina sama, ačkoliv Brad si je poté osvojil. Třetí dítě, Shiloh Nouvel, je jejich biologické, čtvrté, Paxe opět adoptovali a poté přišla dvojčata, Knox Léon a Vivienne Marchelin.

Připomeňte si deset největších rolí Angeliny Jolie:

Video placeholde

Pokračování 4 / 9

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a Marc Anthony už sice manželé nejsou, ale podle jejich slov spolu mají i nadále krásný kamarádský vztah. A v něm střídavě vychovávají i svá dvojčata, Maximiliana Davida a Emmu Maribe, která se narodila v únoru 2008.

Pokračování 5 / 9

Mariah Carey

Mariah Carey si prošla nejednoduchým obdobím, kdy se v roce 2001 psychicky zhroutila kvůli přepracovanosti a musela se pak dlouze zvedat ze dna. Naštěstí se jí to podařilo a spolu s velkým návratem později slavila i narození dvojčat Morrocan Scotta a Monroe, která přišla na svět v roce 2011.

Pokračování 6 / 9

Sarah Jessica Parker

Dvojčata vychovává i hvězda seriálu Sex ve městě, Sarah Jessica Parker. Se svým dlouholetým partnerem a nyní i manželem, Matthewem Broderickem má Marion Lorettu Elwell a Tabithu Hodge. Holčičky se narodily v roce 2009, odnosila je však náhradní matka. Ačkoliv se Sarah Jessica Parker s manželem pokoušeli o dítě, po prvním Jamesovi se jim to už nepodařilo.

Pokračování 7 / 9

Madonna

I královna popu, Madonna, je matkou dvojčátek. Není však jejich biologickou matkou, čtyřleté Esther a Stellu adoptovala zpěvačka z Malawi. Nejsou to ale její jediné adoptované děti. Z Malawi vychovává i Davida Bandu a Mercy James. K tomu všemu má ještě dceru Lourdes Leon a syna Rocca. První dítě s tanečníkem Carlosem Leonem, druhé s režisérem Guy Ritchiem.

Unavená máma Madonna.
Unavená máma Madonna. | Zdroj: Instagram

Pokračování 8 / 9

Marcia Cross

Marcia Cross je u nás známá zejména ze seriálů Zoufalé manželky nebo Melrose place. Tato herečka se v roce 2006 vdala za bankéře Toma Mahoneyho. O rok později se jim narodila dvojčata Eden a Savannah. I když Barney Stinson, kterého Neil Patrick Harris v seriálu Jak jsem potkal vaší matku hraje, je pěkný proutník, v reálném životě je to úplně odlišná osoba. Harris žije se svým partnerem, hercem Davidem Burtkou, a spolu vychovávají dvojčata Gideona Scotta a Harper Grace, které jim porodila náhradní matka.

Pokračování 9 / 9

Neil Patrick Harris