Video placeholde

Milujete svého bišonka? A humor kancléře Mynáře?

Dno je někdy ještě hlouběji, než by člověk čekal. Došlo nám to, když jsme se začaly zabývat humorem prezidentova kancléře Vratislava Mynáře – jeho vtip o znásilnění je naprosté chucpe. Nicméně tenhle Zemanův loutkovodič jen potvrzuje svou pověst. Podívejte se na vše v novém díle vašeho oblíbeného pořadu Branky, body, kokoti! 

Své pověsti nezůstal nic dlužen ani poněkud úzkoprsý lidovec Marian Jurečka se svou vizí světa, kde se budou brát "nejen holky s holkama a kluci s klukama, ale taky lidi se zvířatama". Tak určitě.

Chystáte se do New Yorku? A sama? Tak bacha na proslulou restauraci Nello – tam už si samotná holka u baru panáka nebo špagety nedá. Protože to dělají jen prostitutky, to dá rozum, a takové tam nechtějí!

Tohle a ještě mnohem víc v novém díle. Užijte si ho!

Věcí, které nás rozčilují, je spousta, a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích ve 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tvl, ale kde na to vzít čas?🤯 #staykokot #dikykluci #misogyny #feminismus #čarodějnice #ničitelky #vražedkyně #lesby #feministky #timesup #brankybodykokoti

Příspěvek sdílený Branky, body, kokoti (@branky_body_kokoti),Srp 4, 2018 v 4:46 PDT

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>