Melania Trump s manželem a synem

Melania Trump s manželem a synem Zdroj: Profimedia.cz

Melania Trump si v roli první dámy začíná věřit a stěhuje se do Bílého domu

Americká první dáma se podle informací Bílého domu tento měsíc definitivně se synem Barronem přestěhuje do Washingtonu a roli první dámy bude po boku svého manžela zastávat permanentně. Od inaugurace, která proběhla v lednu, se Melania veřejných vystoupení spíše stranila a manžela doprovázela jen příležitostně. Nyní se zdá, že se brzy začně ujímat vlastních iniciativ a naváže tak na dědictví svých předchůdkyň.

Pozornost médií si Trumpová získala především v květnu při první velké zahraniční návštěvě prezidenta Trumpa na Blízkém východě a v Evropě. Novináři se soustředili na komentování její garderóby a chladného vztahu s manželem, který tvrdě konstrastuje s vzájemně vřelým vystupováním manželů Obamových.

Melania však během návštěvy nejen vynesla kabát značky Dolce & Gabbana za v přepočtu více než milión korun a odmítla Trumpa chytit za ruku, ale poprvé se také zúčastnila několika akcí bez doprovodu prezidenta. A zatímco při příležitostech, kdy musí bývalá slovinská modelka pronášet projevy, je z ní stále cítit velká nejistota, při návštěvě římské školy působila velmi přirozeně a mile obdobně jako na záběrech ze setkání s papežem Františkem I.

Článek pokračuje zde.