Vévodkyně Meghan

Vévodkyně Meghan Zdroj: Profimedia.cz

.
Únor 2019: Na návštěvě marockého lycea
Princ Harry a vévodkyně Meghan na návštěvě Maroka
.
Vévodkyně Meghan
11
Fotogalerie

Meghan porodila! Do královské rodiny přibyl chlapec

Velká záhada kolem porodu vévodkyně ze Sussexu je rozluštěna. Meghan porodila a je to chlapec! Před několika okamžiky to oficiálně oznámili princ Harry a Meghan Markle prostřednictvím svého oficiálního instagramového účtu. Na jeho jméno si podle královské tradice chvíli počkáme.

Zprávy o tom, že Meghan porodí každou chvíli, se začaly objevovat už před několika dny, stejně jako spekulace, že Meghan již porodila. Bookmakeři vsázeli na to, že to bude holčička a tipovali jména Diana nebo Alice. Nakonec je vše jinak: Podle oficiálních informací začala vévodkyně rodit dnes v ranních hodinách. Odpoledne královský pár jednoduše oznámil na svém Instagramu: Je to kluk!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

We are pleased to announce that Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex welcomed their firstborn child in the early morning on May 6th, 2019. Their Royal Highnesses’ son weighs 7lbs. 3oz. The Duchess and baby are both healthy and well, and the couple thank members of the public for their shared excitement and support during this very special time in their lives. More details will be shared in the forthcoming days.

Příspěvek sdílený The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal),Kvě 6, 2019 v 6:37 PDT

"Syn jejích výsostí váží 7 liber a 3 unce (cca 3 a čtvrt kila). Vévodkyně a miminko jsou oba zdrávi a pár děkuje veřejnosti za nadšení a podporu během výjimečného období v jejich životech. Více detailů v příštích dnech," uvádí se na oficiálním Instagramu Meghan a Harryho.

"Byl to úchvatný zážitek. Ani jsem si to nedokázal představit. Je to za hranicemi chápání. Jsme oba nesmírně nadšeni a také vděčni za lásku a podporu všech. Bylo to skvělé, a tak jsme to chtěli se všemi sdílet," řekl princ Harry novinářům.

Podle tradice si na jméno dalšího královského potomka počkáme. Podle oznámení prince Harryho to bude trvat dva dny. Tady jsou nejžhavější tipy:

Tipy na jména:

Albert

Albert je jednoznačný favorit mezi chlapeckými jmény. Byl to také žhavý kandidát na jméno pro třetího potomka Kate a Williama, jehož jméno (Louise Arthur Charles) nakonec všechny bookmakery zaskočilo. Albert je v britské královské rodině velmi populární jméno, už jen proto, že se tak jmenoval manžel královny Victorie.

Arthur

Díky fiktivní postavě o králi Arthurovi (Artuš) je ve hře i toto jméno. Mohlo by se zdát jako klišé, ale je to prostřední jméno nejmladšího prince Louise, takže je evidentní, že v britské královské rodině je oblíbené.

Philip

Harry má ke svému dědečkovi opravdu blízko, a proto je také jeho jméno na seznamu těch nejpravděpodobnějších kandidátů. Bylo by sice nezvyklé, kdyby svého syna pojmenovali po stále žijícím členovi rodiny, ale jak jistě víte, Meghan ráda vybočuje z řady.

Uvidíme tedy, jestli budou odhady podobně přesné, jako tomu bylo v případě pohlaví nového královského potomka.

Podívejte se, jak to Meghan slušelo v těhotenství:

Meghan porodila! Do královské rodiny přibyl chlapec

Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan | Zdroj: Profimedia.cz
.
. | Zdroj: Profimedia.cz
Únor 2019: Na návštěvě marockého lycea
Únor 2019: Na návštěvě marockého lycea | Zdroj: Profimedia.cz
Princ Harry a vévodkyně Meghan na návštěvě Maroka
Princ Harry a vévodkyně Meghan na návštěvě Maroka | Zdroj: Profimedia.cz
.
. | Zdroj: Profimedia.cz
Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan | Zdroj: Profimedia.cz
Říjen 2019: V obklopení masek na Novém Zélandu
Říjen 2019: V obklopení masek na Novém Zélandu | Zdroj: Profimedia.cz
Září 2018: Na udílení charitativních cen WellChild
Září 2018: Na udílení charitativních cen WellChild | Zdroj: Profimedia.cz
.
. | Zdroj: Profimedia.cz
.
. | Zdroj: Profimedia.cz
Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan | Zdroj: Profimedia.cz