Mamma Mia

Mamma Mia Zdroj: profimedia.cz

Mamma Mia! 3: Chystá se další díl oblíbeného muzikálu! O čem bude?

Jedna z tvůrkyň filmového muzikálového trháku Mamma Mia! prozradila, že se aktuálně jedná o natočení v pořadí již třetího pokračování.

Podle Judy Craymer, která napsala divadelní hru Mamma Mia! a následně spolupracovala i na jejím filmovém ztvárnění, bylo již od začátku v plánu, že děj bude rozdělen do tří samostatných snímků. Původní jarní plánování ovšem přerušila pandemie koronaviru, takže se vše o několik týdnů posunulo. Dále ještě prozradila, že Universal je taktéž pro, takže vlastně osud třetího dílu vidí velmi nadějně.

O možném ději se zatím jen spekuluje. Mnozí tvrdí, že by se v třetím díle měla znovu objevit Meryl Streep jako Donna, která ovšem byla v druhém filmu z roku 2018 (Mamma Mia! Here We Go Again) po smrti. To by znamenalo, že děj se posune zpět do doby, kdy ještě žila.

Možná si říkáte, že všechny notoricky známé sklady od ABBY už musely v předchozích dvou snímcích zaznít, ale i na to jsou tvůrci připraveni. Některé z nich by se jistě opakovaly, ale zároveň by je doplnily také čtyři zbrusu nové písně, které složili bývalí členové ABBY Benny Andersson a Björn Ulvaeus speciálně pro plánovaný virtuální koncert, na kterém je samozřejmě doplní i obě bývalé členky kapely.

Legendární hudební skupiny ABBA
Legendární hudební skupiny ABBA | Zdroj: profimedia.cz

Nesmíme ovšem zapomenout na to, že třetí díly původně úspěšných filmů bývají velmi často propadák. Ani druhý díl se tomu prvnímu zdaleka nevyrovnal. Ale třeba nás nakonec tvůrci překvapí a třetí pokračování sklidí úspěch. Ať už to bude tak, či onak, my v redakci se už strašně těšíme!