Selena Gomez na Met Gala

Selena Gomez na Met Gala Zdroj: Profimedia.cz

Make-up, který se nepovedl: Selena Gomez to za Met Gala schytala od fanoušků

Po Met Gala, každoročním velkolepém bálu, který v New Yorku pořádá Kostýmní institut v čele s Annou Wintour, se zpravidla vyrojí řada internetových vtípků jako reakce na některé extravagantní kreace. Několikrát byl jejich předmětem model, který oblékla Rihanna nebo Katy Perry. Letos si tohoto černého Petra vytáhla Selena Gomez – nikoli však za šaty, ale za svůj make-up. 

Americká herečka a zpěvačka Selena Gomez je miláčkem instagramových fanoušků. Na této sociální síti je totiž zdaleka nejsledovanější celebritou a nechává za sebou i taková jména, jako jsou Christiano Ronaldo nebo Beyoncé. Mladí lidé tuto pětadvacetiletou ikonu bezmezně podporují a oceňují pro její upřímnost a obětavost – Selena se dokáže svěřit se svými úzkostmi i s tím, že musela podstoupit transplantaci ledviny, kterou jí darovala kamarádka.

Selena má za sebou turbulentní období rozchodů a návratů k Justinu Biebrovi, podobně jako její vztahy kolísá i její váha a spolu s ní i psychika, i když nutno dodat, že ona se se vším vyrovnává se ctí a bez skandálů. Věrní fanoušci si tedy nepřejí nic jiného než vidět ji zase v pohodě. O to větším zklamáním bylo, když se v pondělí objevila na Met Gala. Tentokrát víc než její éterická róba značky Coach, pro kterou sama i navrhuje, negativně upoutaly její make-up a účes.

The #MetGala moment we never knew we needed. (📷: Getty Images)

Příspěvek sdílený E! News (@enews),Kvě 7, 2018 v 5:46 PDT

„Selena by okamžitě měla vyhodit svého make-up artistu,“ zněly mírnější reakce. Ty drsnější poukazovaly na to, že jindy bezchybná zpěvačka a herečka vedle ostatních celebrit vypadala, jako by už měla za sebou pár drinků anebo se probudila po propařené noci. Na vině byla nešťastná kombinace zlatých stínů, které opticky zastřely její pohled, mrtvolně bledého odstínu rtěnky a překvapivě výrazného opálení, které řadě škarohlídů připomnělo postavu Rosse z Přátel (vzpomínáte na díl, ve kterém si nechá aplikovat falešné opálení?).

selena gomez arriving at #MetGalapic.twitter.com/PB7f9dJlbC

— gotham v̶i̶t̶y̶ FIXADO (@falsalutemix) 7. května 2018

Jak už to bývá, po vlně nenávistných komentářů následoval příval těch, které mají opačný názor. Selena Gomez totiž vysvětlila, že záměrem bylo podobat se perské královně Ester, která podle biblického příběhu zachránila svůj židovský lid před pogromem. V reakci na to se začal na Instagramu objevovat hashtag #wearesorryselena, kde se fanoušci omlouvali za své zesměšňující a kritické komentáře.

I feel so embarrassed right now. Who are we??? We are selenators.. We know about everything she is going through but we still dragged her . Selena please forgive us. We love you more than anything. We shouldn't have said all this things to you and to your team. I'm so sorry. I want you to know that u are the most beautiful and the most important person in the world for us. Thank u for everything u are doing for us. Ur such an inspiration and strong woman. U always make me smile,no matter what happened. I don't know if you'll see this but we truly love you. Thank you so much again. SPREAD LOVE NOT HATE,PLEASE KILL EM WITH KINDNESS 💜 #wearesorryselena #urperfect #iloveuselena #forgiveus #ily @selenagomez #selenagomez [PLEASE TAG HER]

Příspěvek sdílený Selena Gomez 🇬🇷 (@smariegr),Kvě 9, 2018 v 1:55 PDT

A kdo vlastně Seleně Gomez „tohle“ způsobil? Jmenuje se Hung Vanngo a kromě Seleny líčí také Emily Ratajkowski nebo Gisele Bundchen. Té to ale na Met Gala slušelo o poznání víc...

@Gisele x @versace x @voguemagazine #MetGala2018 ❤️❤️. Styled by @georgecortina 💅🏻 @deborahlippmann 💇 @davidvoncannon 💄 @hungvanngo using @kiehls skincare & @marcbeauty #Met2018 #MetHeavenlyBodies

Příspěvek sdílený Hung Vanngo (@hungvanngo),Kvě 8, 2018 v 9:08 PDT