.

. Zdroj: Profimedia.cz

Lidé kritizovali Kendall Jenner za akné na Zlatých glóbech, její reakce byla skvělá

Zatímco v pondělí se na Zlatých glóbech herečky semkly a demonstrativně všechny oblékly černé šaty na podporu kampaně Time's Up!, modelka Kendall Jenner získala navíc status černé ovce. Proč?

Fanoušci jí vyčetli jednak přítomnost na takové akci (v návaznosti na její kontroverzní reklamu na Pepsi) a pozornost budila i její tvář – s přifouknutými rty, ale také s viditelnými hrbolky akné.

Jak známo, Kendall má své fanoušky a odpůrce. Na Instagramu ji sleduje přes osmdesát milionů lidí, druhý tábor ji však nemůže odpustit, že se na vrchol dostala díky masivní „tlačence“ své sestry Kim Kardashian a že vůbec pochází z tohoto protivného klanu.

Jen loni stihla Kendall Jenner popudit hudební fanoušky, když se svou sestrou Kylie představila kolekci triček Kendall + Kylie, kdy přes loga slavných kapel jako Metallica, Pink Floyd nebo The Doors přetiskly svá instagramová selfie.

Černošskou menšinu pro změnu tím, že v reklamě na Pepsi coby demonstrující dívka podává plechovku zasahujícímu policistovi. Tento výjev příliš nápadně připomněl ikonickou fotografii z roku 2016, pořízenou na skutečné demonstraci proti zabíjení černochů policií – neozbrojená a v šatech oděná Ieshia Evans na ní hrdě stojí před dvěma těžkooděnci. Celosvětová kampaň Pepsi #livenow byla okamžitě zakázána a stažena.

#Astonishing Ieshia Evans Obviously not my pic, will credit when I find out. But just look at this with the eyes of your heart. 🙏🏽❤️ #IeshiaEvans #batonrouge #blacklivesmatter #lifematters

Příspěvek sdílený John Siddique (@johnsiddique),Čec 10, 2016 v 1:13 PDT

.
. | Zdroj: Profimedia.cz

Přítomnost nejlépe placené modelky světa (podle žebříčku Forbes) na Zlatých glóbech, které byly pojaty jako demonstrace proti sexuálnímu obtěžování a diskriminaci žen, tudíž vyvolala vlnu nevole. Fanoušci na Twitteru se zlobili právě s odkazem na Pepsi, nemluvě o tom, že Kendall pro ně nepředstavuje žádnou hrdou aktivistku za ženská práva, ale jen unylou instagramovou celebritu.

Kendall se však nakonec, ač původně nezáměrně, také stala nositelkou motivujícího poselství. Sice jako Oprah nepronesla žádnou významnou řeč ani se nefotila s přítomnými bojovnicemi za ženská práva jako ostatní herečky, objektivům fotoaparátů zato neunikla její tvář posetá akné. Takhle že vypadá nejlépe placená modelka světa?

Ano a dokonce se s tím nebojí vyrazit na jeden z nejsledovanějších večerů v Los Angeles. Jak poznamenala jedna fanynka, jejíž komentář Jenner nakonec i retweetla, „Kendall Jenner, která si hrdě vykračuje s akné, a přitom vypadá jako úchvatná hvězda, je přesně to, co každá holka potřebuje.“

A Kendall k tomu dodala:

never let that shit stop you! 😎✨ https://t.co/uXlqwJxTPf

— Kendall (@KendallJenner) 8. ledna 2018

Nikdy nedopusťte, aby vás ten sh*t zastavil.