...

... Zdroj: profimedia.cz

Leonardo DiCaprio má zase novou přítelkyni! Je to dvacetiletá modelka!

Božský Leo (43) sice stárne, ale ženy, které si vybírá, naopak. Jeho posledním úlovkem je teprve dvacetiletá modelka Camila Morrone. 

Že má Leonardo slabost pro krásné modelky, to všichni víme. Ostatně má za sebou dlouhé i krátké vztahy s Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Toni Garrn, Kelly Rohrbach nebo Ninou Agdal.

Leo si sice vybírá mladé a krásné modelky, ale má ve zvyku se s nimi na veřejnosti příliš nechlubit. Tentokrát však udělal výjimku! Svou krásku s argentinskými kořeny vzal na velkolepou narozeninovou oslavu moderátorky Ellen DeGeneres. Mladá modelka se tak díky své čerstvé známosti dostala mezi elitu amerického showbyznysu. Na večírku nechyběli Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston nebo Bruno Mars.

💄@robertsesnek 💇🏼 @jennifer_yepez

Příspěvek sdílený Camila Morrone (@camimorrone),Kvě 26, 2017 v 12:41 PDT

Současná přítelkyně hollywoodského idola Camila Morrone pravděpodobně zdědila krásu po své matce Lucile Solé (38), která je už deset let přítelkyní herce Al Pacina (77). Možná právě proto, že její matka žije s hollywoodským hercem, má Camila herecké ambice. Ty se jí pomalu začínají naplňovat. Už v březnu jde od kin akční drama Přání smrti, kde si zahraje dceru hlavního hrdiny v podání Bruce Willise.

Camila Morrone, Al Pacino a Lucila Sola
Camila Morrone, Al Pacino a Lucila Sola | Zdroj: profimedia.cz

Jestli je zrovna mladičká Camila ta pravá, to je ve hvězdách. Každopádně by Leovi slušelo se usadit. Třeba si vezme příklad ze svého hereckého kolegy George Clooneyho. Ten byl až do padesáti starý mládenec a nakonec potkal tu pravou, krásnou Amal.

‘Never Goin’ Back’ premieres tonight in Sundance! Woohoo🤟🏻

Příspěvek sdílený Camila Morrone (@camimorrone),Led 22, 2018 v 8:56 PST

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat a kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!