Video placeholde

Kdo je tady úchyl? Adam Mišík v nové ukázce z komedie Bajkeři. V kinech už od čtvrtka!

Už příští čtvrtek, tedy 19. října, dorazí na filmové plátno dlouho očekávaná komedie Bajkeři. Mimořádnou podívanou slibují nejen skvělé výkony mladých herců, ale i scénář v podání jednoho z nejvyhledávanějších autorů, Petra Kolečka.

V Bajkerech se představí Adam Mišík, který se svým nevlastním bratrem (Jan Komínek) a nejlepším kamarádem (Vojtěch Machuta) vyjel tak trochu z donucení na kolech do přírody. Doprovod jim dělá pohledná macecha a když jim cestu zkříží čtyři krásné rychlobruslařky a ješitný trenér, je o zábavu postaráno. V letní komedii se dále představí Celeste Buckingham, Hana Vagnerová, Tomáš Matonoha, Milan Suchánek, Václav Postránecký nebo Vanda Hybnerová.

Pro film také vznikla nová verze legendární písně Variace na renesanční téma, kterou většina zná spíš pod názvem, který vznikl z jejího prvního verše: Láska je jako večernice. Píseň Vladimíra Mišíka s textem básníka Václava Hraběte skoro zlidověla. Pro film ji v aranžmá Jana P. Muchowa nazpívali právě otec a syn Mišíkovi.

Podívejte se také na oficiální trailer:

Video placeholde