.

. Zdroj: Profimedia.cz

Kate Middleton & princezna Charlotte: Nejstylovější matka a dcera na světě?

Kdekoli se vévodkyně z Cambridge objeví, okamžitě poutá pozornost svými dokonalými outfity a účesy. Na oficiálních akcích a návštěvách, kam s sebou bere i rodinu, má však jednu velkou konkurenci: dvouletou princeznu Charlotte. Naposledy společně tento týden okouzlily Polsko. 

Kate Middleton s princem Williamem a svými dvěma dětmi zavítali v rámci oficiální návštěvy do Polska, odkud budou pokračovat do Německa. Vévodkyně z Cambridge na uvítanou zvolila dokonalý bílý kostýmek z dílny Alexandera McQueena, princeznu Charlotte oblékla do červených šatiček s potiskem drobných kytiček. K tomu bílé ponožky a červené botičky. Protože malé princezně už zase povyrostly vlásky, vypadala opravdu roztomile.

.
. | Zdroj: Profimedia.cz

Velmi podobné šatičky přitom měla Charlotte i při svém posledním oficiálním vystoupení na veřejnosti – červnových oslavách královniných narozenin zvaných Trooping of the Colour, kdy se celá královská rodina ukáže na balkóně Buckinghamského paláce. Kate tehdy opět vsadila na svého oblíbeného Alexandera McQueena a sladila se se svou dcerkou do sytě růžové.

.
. | Zdroj: Profimedia.cz

Vypadá to, že se pomalu rýsuje osobitý styl malé princezny. Dílem proto, že Kate své děti ráda obléká do podobných outfitů, které jsou často i finančně dostupné (na rozdíl třeba od Victorie Beckham, jejíž dcera Harper běžně chodí v šatech Chloé za 300 liber). Média spekulují, že Kate ze svých dětí nechce dělat trendsettery, a tak raději sází na nadčasové kousky.

Navíc si je dobře vědoma síly tzv. Kate Middleton efektu, který okamžitě přenesla i na své děti – jde o to, že cokoli si jeden z těch tří oblékne, se v obchodech okamžitě vyprodá. Princezna Charlotte a prince George tak patří k nejvlivnějším dětem světa, minimálně co se týče segmentu dětské módy.

Kde nakupuje Kate Middleton?

A jaké značky má vévodkyně z Cambridge nejraději? Sama velmi často sází na Alexandera McQueena, dále si oblíbila britské značky Erdem, Temperley London, Mulberry a také tvorbu návrhářek Emilie Wickstead nebo Jenny Packham. Z těch dostupnějších byla viděna v šatech Reiss nebo Whistles (koupíte na Asos.com) a u bot nedá dopustit na Jimmy Choo.

Sympatické na Kate je, že při oficiálních návštěvách cizích zemí projevuje úctu i tím, že se obléká do šatů lokálních návrhářů. V Polsku teď například oblékla model návrhářky Gosie Baczynské. „Šaty Jsou inspirovány mýty a legendami z polské kultury a folklóru,“ říká k outfitu padesátiletá polská návrhářka. Sama u svých modelů ráda kombinuje tradici a moderní přístup. „Nejdůležitější je pro mě kvalita, což znamená perfektní materiál i práci. Chci, aby se ženy v mých modelech cítily výjimečné, elegantní a taky tak trochu rebelsky,“ dodává.

Kate Middleton vzdává hold návrhářům zemí, které navštíví
Kate Middleton vzdává hold návrhářům zemí, které navštíví | Zdroj: Profimedia.cz

Kytičkové šatičky pro princeznu Charlotte nakupuje Kate nejčastěji uLiberty London, svetříky pro změnu u španělské značky Dona Carmen a botičky u Early Days.

Připomeňte si momenty po narození princezny Charlotte. Tehdy Kate zazářila v šatech Jenny Packham.

Video placeholde