Meghan Markle je novou láskou Harryho.

Meghan Markle je novou láskou Harryho. Zdroj: profimedia.cz

.
.
Meghan je neuvěřitelně podobná Pippě Middlleton.
.
Princ Harry drží Meghan za ruku.
6
Fotogalerie

„Jsme zamilovaní.“ Meghan Markle potvrdila vztah s princem Harrym

Víc než rok se jim dařilo střežit svou lásku v soukromí. Nyní se však herečka Meghan Markle rozhodla kývnout na rozhovor pro magazín Vanity Fair, kde poprvé promluvila o vztahu s princem Harrym. V podstatě tak vyslala jasný signál: Je to mezi nimi vážné a ve hře jsou i zásnuby. 

Kolem britské královské rodiny je poslední dny rušno. Poté, co si celý svět připomínal dvacáté výročí od smrti princezny Diany, vydal následně Kensingtonský palác bombastickou zprávu, že je vévodkyně Kate potřetí těhotná. A do toho vychází říjnové číslo magazínu Vanity Fair, které má na titulce Meghan Markle, přítelkyni prince Harryho, a uvnitř první veřejné přiznání, že jsou skutečně zamilovaní.

Video placeholde

Peklo s princem

Víc než rok se přitom média snažila ukořistit důkaz, že šestatřicetiletá herečka žijící v Torontu získala srdce prince Harryho. Meghan a Harry se seznámili skrze své přátele v červnu 2016 a paparazzi fotografie slavného páru, které se od té doby podařilo získat, by se daly spočítat na prstech jedné ruky (dokonce i na svatbu Pippy Middleton přijela Meghan až po obřadu, aby svou přítomností nezastínila nevěstu). Meghan přitom Vanity Fair prozradila, že první půlrok s Harrym nerušeně randili, aniž by se o nich dozvěděla média.

.
. | Zdroj: Profimedia.cz

Poté ovšem začalo peklo. Bulvární média s gustem poukazovala na fakt, že je Meghan rozvedená, že je její matka černoška a Meghan vyrůstala v problémové části Los Angeles, kde byly drogy a vloupačky na pořadu dne.

Ale není se až tak čemu divit. Po smrti princezny Diany se neutuchající pozornost fanoušků i médií automaticky přesunula na její syny – vzorného Williama a vzdorovitého Harryho, kteří v sobě spojují vše, čím budila sympatie i Diana. Bezchybné vystupování proložené v případě Harryho menšími skandály (které mu však neubraly na popularitě) a nadto charitativní a filantropické aktivity (Harry se po návratu z misí v Afghánistánu rozhodl pomáhat válečným veteránům).

Video placeholde

Hra o trůny

Meghan je neuvěřitelně podobná Pippě Middlleton.
Meghan je neuvěřitelně podobná Pippě Middlleton. | Zdroj: profimedia.cz

Ale původ, národnost ani fakt, že je Meghan rozvedená, by neměly být překážkou sňatku, ačkoli Harry bude muset žádat o svolení královnu Alžbětu II. (podobně jako Charles, když si chtěl vzít Camillu), jelikož je šestým v pořadí na následníka trůnu. (Kdyby Kate čekala dvojčata, stal by se Harry v pořadí sedmým a o svolení by již žádat nemusel.) A problém nebude ani Meghanino katolické vyznání, ačkoli ještě před dvěma lety by to byla velká komplikace. Král a královna jsou totiž v Británii rovněž hlavou anglikánské církve, a nemohou být tudíž vyznáním katolíci.

.
. | Zdroj: Profimedia.cz

Zdá se tedy, že svatbě Maghan Markle a prince Harryho už nic nestojí v cestě. Harry údajně nechal z matčina smaragdového náramku vyrobit prsten a spekuluje se, že zásnuby by se mohly konat v prosinci. Ať tak či tak, je jisté, že o životě následníků britského trůnu teď budeme slýchat častěji.