Jennifer Aniston

Jennifer Aniston Zdroj: profimedia.cz

Jennifer Aniston už zase randí! A konečně to není herec

Letos v zimě oznámila Jennifer Aniston rozchod s manželem Justinem Therouxem, se kterým si řekli "ano" teprve před třemi lety. Jennifer tak byla okamžitě pasována na největší smolařku Hollywoodu, tedy co se mužů týče. Teď je znovu zamilovaná! Bude to konečně ten pravý?

Jennifer Aniston (49) stále patří mezi nejlépe placené herečky a na prahu padesátky vypadá naprosto božsky, v osobním životě ale příliš štěstí nemá. Nemusíme připomínat, jak ji její první manžel opustil kvůli Angelině Jolie, z čehož se Jen vzpamatovávala dlouhé roky. Když už to vypadalo, že herec Justin Theroux, se kterým se seznámila v roce 2011, je ten pravý, sympatický herecký pár oznámil rozchod.

Příčinou rozchodu bylo údajně to, že si Justin nezvykl na život v Los Angeles a čím dál více času trávil v New Yorku, kde má většinu přátel a cítí se tam jako doma.

Čtyři měsíce po tom, co manželé veřejně oznámili odloučení, je Jennifer údajně zpátky ve hře. A podle všeho není její nápadník jen jeden, ale jsou rovnou dva! Identity obou potencionálních partnerů jsou zatím přísně tajné. Neznámý zdroj prozradil magazínu US Weekly, že jeden z mužů je čerstvě rozvedený a snaží se začít znovu. S druhým se údajně seznámila během práce na společném projektu. Ani jeden z nich však není herec!

Jedna z hereččiných kamarádek prozradila, že je teď Jennifer velmi šťastná! Brzy se snad dozvíme, který je ten vyvolený. A budeme držet všechny palce, aby to byl konečně ten pravý!