Jennifer a Justin se rozešli!

Jennifer a Justin se rozešli! Zdroj: profimedia.cz

Jennifer Aniston & Justin Theroux se rozvádí! Proč jim manželství nevyšlo?

Ve světě showbyznysu je i na prahu padesátky stále považovaná za jednu z nejvíce sexy žen světa. Stále patří mezi nejlépe placené herečky. V osobním životě ale příliš štěstí nemá. Po dvou a půl letech od svatby oznámili Jennifer Aniston a Justin Theroux odloučení. 

Jennifer (49) má na muže opravdu smůlu. Když jí odlákala tehdejšího manžela Brada Pitta herecká kolegyně Angelina Jolie, trvalo několik let, než se Jenn vzpamatovala. Když se v květnu roku 2011 dala dohromady s hercem Justinem Therouxem (46) a o rok později se dokonce zasnoubili, vypadalo to, že si konečně vybírá svou dávku štěstí.

Jennifer a Justin se rozešli!
Jennifer a Justin se rozešli! | Zdroj: profimedia.cz

Zkraje srpna roku 2015 si herecký pár řekl "ano" na pozemku jejich domu v losangelské čtvrti Bel-Air. Po dvou letech od svatby však přišla krize. Teď to herecký pár oficiálně potvrdil. Od konce roku spolu nežijí. Podle jejich veřejného prohlášení se na odloučení společně domluvili a rozvod proběhne v poklidu. Dokonce tvrdí, že si stále skvěle rozumí a jsou dobrými přáteli.

Naposledy spolu byli viděni na začátku nového roku na dovolené v mexickém Cabo San Lucas, což ovšem bylo už v době, kdy spolu nežili.

Jennifer a Justin se rozešli!
Jennifer a Justin se rozešli! | Zdroj: profimedia.cz

Jedním z důvodů jejich neshod může být i fakt, že Justin si nikdy nezvykl na život v Los Angeles. Čím dál častěji trávil čas v New Yorku, kde má většinu přátel a cítí se právě tam jako doma. Žádné spekulace o tom, že jeden z nich si našel milence nebo že Justin zatoužil po dítěti, které nemá, se nepotvrdily. Teď už můžeme Jennifer jen popřát, aby rozvod opravdu proběhl v klidu a brzy se objevil někdo, kdo ji konečně přesvědčí, že pravá láska existuje.

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat a kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!