Jana Tvrdíková debutovala na pařížském fashion weeku

Jana Tvrdíková debutovala na pařížském fashion weeku Zdroj: Profimedia.cz

Jana Tvrdíková, další česká modelka, kterou si oblíbil Karl Lagerfeld

Jana Tvrdíková, sedmnáctiletá dcera bývalého ministra obrany Jaroslava Tvrdíka a v pořadí pátá Češka, která vyhrála světové finále prestižní soutěže Elite Model Look, má za sebou úspěšný debut na pařížském fashion weeku. Podívejte se, jak jí to slušelo na přehlídkách Chanel a Valentino. 

Linda Vojtová, Denisa Dvořáková, Eva Klímková, Barbora Podzimková a Jana Tvrdíková. Pět Češek, které vyhrály světové finále Elite Model Look, které je přímou vstupenkou do světa vysoké módy. Poslední jmenovaná, Jana, tento úspěch zopakovala v listopadu 2016.

Jako mnoho dalších modelek poté odjela sbírat zkušenosti do Japonska a v mezičase jsme ji mohli vidět v kampaních a na přehlídkách českých návrhářů nebo na stránkách českých módních magazínů. Nyní ovšem Jana dosáhla významné modelingové mety a vyměnila Japonsko za Paříž. Absolvovala svůj první fashion week a hned na přehlídkách Valentino a poté Chanel. „Modelkovské finále Ligy mistrů,“ jásal na Facebooku pyšný táta.

Jana Tvrdíková na přehlídce Valentino podzim/zima 2018-2019
Jana Tvrdíková na přehlídce Valentino podzim/zima 2018-2019 | Zdroj: Profimedia.cz

Jana Tvrdíková na přehlídce Chanel podzim/zima 2018-2019
Jana Tvrdíková na přehlídce Chanel podzim/zima 2018-2019 | Zdroj: Profimedia.cz

Obzvlášť přehlídka Chanel, která se letos nesla v okouzlujících kulisách podzimního parku, je velmi prestižní záležitostí s exkluzivním výběrem hostů v prvních řadách. Janu při její premiéře zhlédla například bývalá modelka a první dáma Francie Carla Bruni, zpěvačka Lily Allen nebo herečka Vanesa Paradis.

Lily Allen a Carla Bruni v první řade na přehlídce Chanel
Lily Allen a Carla Bruni v první řade na přehlídce Chanel | Zdroj: Profimedia.cz