.

. Zdroj: Manboxeo

Jaký dárek pro přítele vybrat?

Co takhle darovat příteli sebe? Nejen svoje srdce, ale vás celou? Jak to ale udělat, abyste i tak mohla chodit do práce, nakupovat, jezdit na dovolenou s kamarádkami a při tom vás měl přítel pořád u sebe? Napadá vás, jak asi takový dárek vytvořit? Máme pro vás tip na opravdu originální a zábavný dárek pro přítele, na který bude určitě ještě dlouho s úsměvem vzpomínat.

Darujte svého Klona

Mysleli jste si, že klonování je jen hudba budoucnosti? Není! Na Manboxeo.cz můžete naklonovat nejen sebe, ale kohokoliv, kdo vás jen napadne. Stačí si na www.manboxeo.cz vybrat z 30+ postaviček, nahrát fotku v co nejvyšší kvalitě a už jen vyčkat na bleskové doručení vašeho MiniKlona do druhého dne.

.
. | Zdroj: Manboxeo

Miniklon z Manboxeo.cz

MiniKlon je 50 cm velká ručně šitá postavička vyráběná v Česku. Díky precizní ruční výrobě jsou švy dokonale pevné a potisk neztrácí na kvalitě ani po častém praní, plně sublimační tisk totiž zajišťuje dlouhodobou životnost barev i materiálu. Barva je součástí látky, takže nehrozí její praskání nebo odlupování. Měkká výplň z polyesterového vlákna a paměťová média perfektně drží tvar, navíc je tak příjemná, že se z Miniklona stane i přítelův nejoblíbenější polštářek.

.
. | Zdroj: Manboxeo

Nejlepší dárek pro přítele

V nabídce MiniKlonů najdete hned několik designů postaviček, které se budou hodit k tomu, abyste je darovali jako originální dárek pro přítele, který ho určitě pobaví – MiniKlon Zlobivá holka, Sexbomba, Paní Perníčková, Eva z ráje nebo Holka od vedle. Nebo chcete příteli naznačit, že by se měl už konečně vyslovit? Tak mu darujte třeba MiniKlona Nevěstu. Tenhle dárek ho nejen pobaví, ale vám možná zajistí i dřívější termín svatby.

.
. | Zdroj: Manboxeo

Dárková krabice nebo osobní vzkaz zdarma

Abyste Miniklona nemuseli doma balit do dárkového papíru, můžete si ho na Manboxeo.cz objednat přímo v elegantní dárkové krabici s ozdobnou modrou stuhou a připojit osobní vzkaz zdarma, aby byl dárek ještě více osobnější. Ideální narozeninový nebo vánoční dárek pro přítele z lásky.

Tak nezapomeňte

Až budete na internetu příště hledat originální dárek pro přítele z lásky nebo vtipný dárek pro přítele, zapamatujte si Manboxeo MiniKlony z Manboxeo.cz.

Manboxeo.cz - Prémiové produkty. Originální balení. Zážitek pro všechny.