Video placeholde

Jaké máš kalhotky, takový máš den! A co dalšího nás štve?

Někomu to ujede jednou za život a řekne nějakou totální blbost. A někdo si na tom postaví živnost. Jako třeba novopečený šéf Senátu a dlouholetý člen ODS, primátor Teplic Jaroslav Kubera. Ať si provokuje, ale musí to být zrovna tak slizké a mačistické  průpovídky? Dejte si další díl našeho pořadu Branky, body, kokoti!

Znáte takový ten pocit, když čtete něco trapného a stydíte se i za autora? Kdybyste si ho snad chtěli připomenout, dejte si novinku Daniely Kovářové. Už název – Jak chovat muže – mluví za vše! Vydat dneska snůšku hloupostí není těžké, ale když je píše exministryně a šéfka Unie rodinných advokátů, přece jen to zamrzí.

Stejně jako hloupé řeči gynekologa Vladimíra Dvořáka, který si myslí, že matky v šestinedělí jsou vymaštěné, i když se to snaží zabalit do neutrálního vyjádření. A holky, bacha na to, jaké máte zrovna dneska kalhotky, dá se z toho vyčíst víc, než si myslíte!

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tvl, ale kde na to vzít čas?🤯 #staykokot #dikykluci #misogyny #feminismus #čarodějnice #ničitelky #vražedkyně #lesby #feministky #timesup #brankybodykokoti

Příspěvek sdílený Branky, body, kokoti (@branky_body_kokoti),Srp 4, 2018 v 4:46 PDT

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>