Meghan a Harry

Meghan a Harry Zdroj: profimedia.cz

Jak se bude jmenovat potomek Meghan & Harryho? Tyto tipy zatím vedou!

Přesný termín porodu vévodkyně Meghan není znám, ale podle všeho vychází na konec dubna nebo začátek května. A ani pohlaví jejich prvního potomka zatím nevíme. Údajně ho ale nevědí ani Meghan s Harrym a nechávají se překvapit. Jaká jsou podle bookmakerů ve hře dívčí i chlapecká jména?

Victoria

Co se týče holčičích jmen, vede sázky podle bookmakerů právě jméno Victoria. A není se čemu divit. Právě královna Victoria byla totiž jedním z nejvýznamnějších britských monarchů vůbec a mimo jiné také prosazovala genderovou rovnost. Meghan, jakožto zastánkyni ženských práv, by se rozhodně zamlouvalo, aby se její dcera jmenovala po tak významné panovnici.

Alice

Alice se jmenovala jedna z dcer královny Victorie a také matka prince Philipa (Alice z Battenbergu). Princ Harry má se svým dědečkem Philipem velmi blízký vztah, a tak je právem i toto jméno považováno za horkého kandidáta.

Diana

Bezpochyby je ve hře také jméno Harryho tragicky zesnulé matky, která je dodnes inspirací celému světu. Vévodkyně Kate a princ William jí už vzdali hold tím, že princezna Charlotte je celým jménem Charlotte Elizabeth Diana. Pokud je Meghan s Harrym budou chtít trumfnout, mají jedinečnou příležitost.

Albert

Albert je jednoznačný favorit mezi chlapeckými jmény. Byl to také žhavý kandidát na jméno pro třetího potomka Kate a Williama, jehož jméno (Louise Arthur Charles) nakonec všechny bookmakery zaskočilo. Albert je v britské královské rodině velmi populární jméno, už jen proto, že se tak jmenoval manžel královny Victorie.

Arthur

Díky fiktivní postavě o králi Arthurovi (Artuš) je ve hře i toto jméno. Mohlo by se zdát jako klišé, ale je to prostřední jméno nejmladšího prince Louise, takže je evidentní, že v britské královské rodině je oblíbené.

Philip

Harry má ke svému dědečkovi opravdu blízko, a proto je také jeho jméno na seznamu těch nejpravděpodobnějších kandidátů. Bylo by sice nezvyklé, kdyby svého syna pojmenovali po stále žijícím členovi rodiny, ale jak jistě víte, Meghan ráda vybočuje z řady.

O porodu Meghan Markle čtěte zde.