Kirsten Stewart

Kirsten Stewart Zdroj: profimedia.cz

I slavné krásky mají komplexy: Kdo se stydí za velký nos nebo silná stehna?

Každá z nás je s něčím na svém těle nespokojená a tuhle partii bere jako slabinu. Někoho trápí větší nos, jiné zase krátké nohy nebo široká ramena. Možná si říkáte, co sakra může tak trápit Angelinu Jolie nebo Scarlett Johansson, ale světe div se, i tyhle krásky mají své komplexy. 

Angelina Jolie

Miliony žen po celém světě touží mít rty jako Angelina Jolie, ale sama herečka z nich zrovna dvakrát nadšená není. Již od puberty prý není se svými plnými rty spokojená, a právě proto nosí jen velmi zřídka výrazné rtěnky, aby na ně příliš neupozorňovala. Naopak velmi používá rtěnky v tělovém nebo lehce narůžovělém odstínu.

Angelina Jolie
Angelina Jolie | Zdroj: profimedia.cz

Další komplexy slavný žen najdete na další stránce>>

Pokračování 2 / 9

Cameron Diaz

Herečka Cameron Diaz má i před padesátkou postavu štíhlou jako proutek, ale spokojená s ní rozhodně není. Vždycky prý toužila po výrazných ženských křivkách. Chtěla oblejší boky, úzký pas, kulatý zadeček i větší ňadra. O plastické operaci však nikdy neuvažovala.

Cameron Diaz
Cameron Diaz | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 3 / 9

Sarah Jessica Parker

Také hvězda Sexu ve městě, která ztvárnila ikonickou Carrie, je již od puberty nespokojená se svým nosem a dokonce i s očima. Nos má prý příliš velký a oči zase blízko u sebe.

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 4 / 9

Katie Holmes

Všimli jste si někdy, že herečka Katie Holmes jen málokdy obléká šaty a sukně sahající nad kolena? Je totiž nespokojená s tvarem svých stehen. Podle ní jsou příliš široká, a přestože poctivě cvičí, nikdy se jí nepodařilo je vytvarovat tak, aby byla spokojená.

Katie Holmes
Katie Holmes | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 5 / 9

Britney Spears

Zpěvačka Britney Spears je prakticky celý život nespokojená se svými vlasy. Podle ní jsou příliš řídké, a tak si je už dlouhá léta nechává zahustit a prodloužit.

Britney Spears
Britney Spears | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 6 / 9

Kristen Stewart

Americká herečka dlouhé roky trpěla komplexem ze svých větších uší. Na začátku herecké kariéry nosila jen rozpuštěné vlasy a uši jimi zakrývala. Později se s nimi smířila a dokonce už delší dobu nosí krátké vlasy a uši bez problému ukazuje.

Kirsten Stewart
Kirsten Stewart | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 7 / 9

Jessica Alba

Možná vás to překvapí, ale tahle kráska prostě vůbec není spokojená se svými ňadry. Jsou podle ní (obzvláště po dětech) příliš povislá. A to není všechno, Jessica tvrdí, že ji trápí také celulitida, takže v žádných ultra krátkých šatech ani šortkách se příliš často neukazuje.

Jessica Alba
Jessica Alba | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 8 / 9

Taylor Swift

Zpěvačka Taylor Swift nemá ráda své oči, které jsou podle ní příliš úzké a celkově nevýrazné. Právě proto má ráda výrazné líčení, kterým svůj komplex maskuje.

Taylor Swift
Taylor Swift | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 9 / 9

Scarlett Johansson

A také žena, která získala několikrát za sebou titul "nejkrásnější ženy světa", je se sebou nespokojená. Scarlett se svěřila, že vůbec nemá ráda své nohy, které jsou podle ní krátké a křivé. V jiném rozhovoru si posteskla, že ji trápí také kulatý obličej a nesouměrné rty.

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson | Zdroj: profimedia.cz