.

. Zdroj: profimedia.cz

Horoskop královských dětí: Kdo bude vůdce a kdo oporou všech?

Jaké povahové rysy přineslo královským dětem znamení zvěrokruhu? Jedno je jasné, jsou mezi nimi hned tři Býci, takže rodiče budou mít opravdu plné ruce práce. 

Princ George

Princ George přišel na svět 22. července 2013, a znamením zvěrokruhu je tedy Rak. Raci patří k lidem nápomocným, trpělivým a soucitným. S lidmi vycházejí dobře, bezesporu i díky tomu, že se starají nejen o své, ale i o jejich potřeby. To je ideální zejména pro Georgovy sourozence, princeznu Charlotte a prince Louise, pro něž bude nejstarší bratr velkou oporou.

To, co je bráno jako přednost Raků, se však snadno může stát jejich slabostí. Ve své péči o druhé a zejména o své sourozence tak může princ George snadno zapomínat na své vlastní potřeby. Vyhnout se tomu může v případě, že se naučí být ke svým sourozencům upřímný, to znamená nejen chránit jejich city, ale také jednat s nimi na rovinu.

Princ George
Princ George | Zdroj: profimedia.cz

Článek pokračuje na další stránce >>

Pokračování 2 / 4

Princezna Charlotte

Princezna Charlotte se narodila 2. května, je tedy ve znamení Býka. Býci bývají považováni za tvrdohlavé, na druhou stranu jsou to také jedinci chytří, uvážliví a ambiciózní. V sourozeneckých vztazích jsou Býci přátelští a velmi loajální. Dá se předpokládat, že princezna Charlotte, prostřední dítě vévody a vévodkyně z Windsoru, bude své bratry vždy bránit.

Na druhou stranu při sourozeneckých hádkách bude nejspíš princezna Charlotte tvrdošíjně trvat na svém a málokdy bude svolná k ústupkům. To se může projevovat zejména ve chvílích, kdy se Charlotte jako jediná holka může cítit vyloučena. Pokud si ale začne uvědomovat, že někdy jedná až zbytečně na sílu, vztahy se snadno urovnají.

Princezna Charlotte
Princezna Charlotte | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 3 / 4

Princ Louis

Princ Louise slaví narozeniny 23. dubna, což znamená, že je ve znamení Býka jako sestra Charlotte. I on je tak předurčen k tomu být silný a ambiciózní, ale zároveň velmi laskavý ke svým sourozencům i ostatním členům rodiny. Princ Louise se narodil jako přirozený vůdce. Má toho hodně společného se svou prababičkou královnou Alžbětou II., která je také narozena v Býku.

Od dospívání mohou přijít určité spory se starším bratrem Georgem, který jako Rak bude chtít naplno převzít roli velkého bratra. To může vyvolávat spory. Nejlepším řešením je otevřená a upřímná komunikace, díky které spolu všichni tři sourozenci budou skvěle vycházet.

.
. | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 4 / 4

Archie

Archie se narodil 6. května, což znamená, že stejně jako jeho sestřenice Charlotte a bratranec Louise je i on ve znamení Býka. To je skvělé, protože přátelství mezi Býky bývají ta nejpevnější. Jejich vzájemné vztahy budou stabilní a velmi přátelské i v dospělosti. Ale také s princem Georgem ve znamení Raka bude mít nejmladší člen královské rodiny moc hezký vztah. Raci a Býci spolu totiž umí skvěle komunikovat a to je základ k hlubokému přátelství.

.
. | Zdroj: profimedia.cz