Video placeholde

Hokej není pro holky, za všechno můžou matky a další věci, co nás štvou

Mistrovství světa v hokeji je v plném proudu a s ním i spousta více či méně trapných reklam, hlavně na pivo, protože to přece tak nějak patří k sobě. Pivo, hokej, chlapi. Korunku pro vítěze bere reklama pivovaru Krušovice! Ale špatný není ani postoj španělských mužů k tomu, kolik vlastně chtějí dětí nebo názory na make-up pro chlapy. A bacha na zasloužilé psychiatry, co rozuměj úplně všemu! 

Některá vyjádření si člověk musí přečíst víckrát, aby mu došlo, že se neplete a je to fakt tak hloupé, jak to vypadalo na první pohled. Nám se tohle stalo nedávno u rozhovoru s renomovaným psychiatrem Jiřím Rabochem. Jeho názornás nadzvedl ze židle a posíláme mu prasáka týdne.

Věcí, které nás rozčilují, je spousta, a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni! Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Rovnoprávnost v praxi 😅👦👧👽 #washyourhands #equality #genderequality #weareallpeople #weareallaliens #feminismus #dontbeadick #nebudkokot #weforshe #weforhe #weforus

Příspěvek sdílený Branky, body, kokoti (@branky_body_kokoti),Úno 11, 2019 v 11:51 PST

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>