...

... Zdroj: Photo by Kirsty Griffin/Courtesy of STXfilms

Herečka Shailene Woodley jedla kvůli filmové roli jen 350 kalorií denně!

5. července přichází do kin dobrodružné drama podle skutečné události Než přišla bouře. Ústřední ženskou postavu ztvárňuje čím dál populárnější Shailene Woodley. Ta musela právě kvůli této roli omezit příjem kalorií na pouhých 350 za den! Jak to zvládala?

Hvězda trilogie Divergence (Rezistence, Aliance) a veleúspěšné mini série Sedmilhářky Shailene Woodley se brzy znovu objeví na filmových plátnech. Tentokrát bude se svým partnerem, kterého hraje Sam Claflin, bojovat o život poté, co je na lodi zasáhne jeden z nejničivějších hurikánů.

Když byla do role Tami Oldham vybrána Shailene Woodley, bylo jí jasné, že bude muset opravdu trpět, aby opravdu vypadala jako vysílená žena, která ztroskotala uprostřed oceánu. A tak přišla tvrdá dieta. Aby Shailene zhubla, musela přestat večeřet. Její jídelníček se omezil jen na porci lososa, brokolici vařenou v páře a dva vaječné žloutky. Herečka prý hlady nemohla ani spát, a tak si občas před spaním dopřávala víno, které jí pomáhalo usnout.

...
... | Zdroj: Photo by Kirsty Griffin/Courtesy of STXfilms

Ačkoliv byla herečka velmi vysílená a hubnutí bylo náročné, přiznala, že nakonec za to vše byla ráda, protože se díky tomu mohla mnohem lépe vcítit do postavy. Velkou oporou jí byl i herecký kolega Sam Claflin, který samozřejmě podstoupil drastickou dietu také. Shailene prohlásila, že když měli oba obrovský hlad a byli totálně vyčerpaní, vzájemně se podporovali a jen díky tomu druhému to oba zvládli na výbornou.

...
... | Zdroj: Photo by Kirsty Griffin/Courtesy of STXfilms

Hned po skončení natáčení se Shailene Woodley vrátila zase zpět ke stravě, na kterou je zvyklá. Potřebovala totiž nabrat zpět ztracená kila a především získat energii na natáčení druhé série Sedmilhářek.

Podívejte se na další drastické proměny herců, které museli podstoupit kvůli filmové roli:

Video placeholde