Blake Lively

Blake Lively Zdroj: profimedia.cz

Herečka Blake Lively se vydávala za členku Spice Girls! Proč?

Snad každý si pamatuje na svůj hudební idol z dětství. Herečka Blake Lively třeba milovala skupinu Spice Girls a o jednu fotku, která dokazuje, jak velká byla fanynka, se podělila na svém Instagramu. 

Herečce Blake Lively se v deseti letech splnil velký sen. V roce 1997 šla na koncert dívčí skupiny Spice Girls. Na takovou událost se musela připravit, a tak se rovnou převlékla za jednu z členek skupiny. Vybrala si svou nejoblíbenější zpěvačku Baby Spice, tedy Emmu Bunton.

Teprve teď po letech přiznala, že se za Emmu Bunton na koncertu dokonce vydávala. Její kostým byl opravdu perfektní, a tak není divu, že malá holčička na snímku uvěřila, že se fotí s opravdovou Baby Spice. Teď se jí Blake prostřednictvím Instagramu omluvila.

Pretending to be someone else ... since 1997 (Thanks @briaaamadrid for the photo of us at the Spice Girls koncert. Sorry -not sorry- I tricked you into thinking I was @emmaleebunton)

Příspěvek sdílený Blake Lively (@blakelively), Srp 4, 2018 v 9:17 PDT

"Předstírání, že jsem někdo jiný. V roce 1997. Děkuji @briaaamadrid za společnou fotku na koncertu Spice Girls a omlouvám se, že jsem ti namluvila, že jsem Emma Bunton," napsala k fotce Blake.

Dnes již dospělá holčička na fotce se ovšem vůbec nezlobí. Tehdy totiž vůbec netušila, že se vyfotila s dívkou, která bude za pár let jednou z nejlépe placených hereček Hollywoodu.