Oficiální fotografie Harry a Meghan, které vznikly v den oznámení zásnub.

Oficiální fotografie Harry a Meghan, které vznikly v den oznámení zásnub. Zdroj: Instagram/kensingtonroyal

Harry požádal Meghan o ruku: Kdy bude svatba a proč ji chce bez kamer?

Královský palác dnes dopoledne oznámil, že princ Harry a Meghan Markle jsou zasnoubeni. Svatba je už naplánovaná na jaro příštího roku. Těšíte se? Možná všechny milovníky královské rodiny trochu zklamu. Princ Harry chce prý svatbu v soukromí a bez kamer! Proč?

Vztah prince Harryho a jeho čerstvé snoubenky Meghan Markle je zhruba od jara žhavým tématem číslo jedna! Není divu. Princ Harry byl ještě donedávna nezadaný fešák s lehce rebelskou minulostí, což, jak je známo, nás ženy zkrátka přitahuje. A Meghan? Kde začít... Je krásná, má perfektní figuru, slibně rozjetou hereckou kariéru, ale přeci jen má nějaký "škraloup". Královské rodině by se nemuselo líbit, že je rozvedená. Každopádně, i kdyby se musel Harry oficiálně vzdát kvůli své lásce trůnu, příliš by ho to nebolelo. Až se Williamovi a Kate narodí třetí potomek, Harry bude v pořadí až šestým následníkem.

Žádné drama se však nejspíš konat nebude. Podle oficinálního prohlášení dostal Harry svolení nejen od své rodiny, ale i od rodiny své nastávající, a tak už jim nic nebrání v přípravách na svatbu roku 2018.

Pokud se už teď nemůžete dočkat další velkolepé královské svatby, připravte se na to, že to zřejmě nebude ve stejném duchu jako svatba Kate a Williama. Neznámý zdroj prozradil magazínu US Weekly, že Harry rozhodně nechce, aby byl jejich velký den vysílán po celém světě, jako to měl jeho bratr. Velkolepá podívaná, spousta kamer a davy lidí – to je to poslední, po čem prý Harry touží.

Důkazem, že Harry opravdu nestojí o pozornost celého světa, je i fakt, že s Meghan nemají příliš společných fotografií. Vlastně se společně na veřejnosti příliš neobjevují. Takže ani nevíme, jak vypadá zásnubní prsten, který zdobí Meghanin prsteníček už od začátku listopadu.

Pravděpodobný scénář

Podle všeho pozve budoucí manželský pár v jejich svatební den jednoho fotografa a jednoho novináře do Kensingtonského paláce a v ten samý den je nechají zveřejnit fotografie a rozhovory z jejich velkého dne. To znamená, že něco málo se k nám určitě dostane, ale na online stream Harryho "ano" raději rovnou zapomeňme.