Tady probíhal i obřad i celý svatební den

Tady probíhal i obřad i celý svatební den Zdroj: profimedia.cz

Gwyneth Paltrow se tajně vdala! Šaty neukázala, ale prstýnky ano!

Herečka Gwyneth Paltrow (46) se po čtyřleté známosti o víkendu tajně provdala za producenta Brada Falchuka (47). Obřad, svatební hostina i následná párty proběhly v luxusní rezidenci v Hamptonu. A i když byl termín utajený před veřejností, svatba to byla opravdu velkolepá. 

Když se Gwyneth v roce 2006 vdávala za zpěváka Chrise Martina, bylo to nejenom v tajnosti, ale také bez svatebních hostů. Proto herečka před pár měsíci prozradila novinářům, že kdyby měla svatbu, prožívala by to jako nadšená dvacítka. Tehdy už možná věděla, že se brzy podruhé provdá.

Na velkolepé svatbě nechyběla ani spousta známých osobností. Přijela herečka Cameron Diaz s manželem, frontmanem kapely Good Charlotte, Benjim Maddenem, herec Robert Downey Jr. nebo třeba režisér Steven Spielberg. Bývalý manžel Chris Martin, se kterým má Gwyneth dceru Apple (14) a syna Mosese (12) údajně ve svatební den chyběl, přestože od rozchodu spolu mají přátelský vztah.

Tady probíhal i obřad i celý svatební den
Tady probíhal i obřad i celý svatební den | Zdroj: profimedia.cz

Novomanželé sice nemají společné potomky, ale rozhodně se doma nenudí. Brad má totiž stejně jako Gwyneth dvě děti z předchozího manželství, a tak je jich dost často plný dům.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Happy Father’s Day @bradfalchuk You are extraordinary.

Příspěvek sdílený Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow),Čen 17, 2018 v 8:12 PDT

Jak to slavné herečce jako nevěstě slušelo, to zatím nevíme. Odtajněny byly jen snímky rozlehlé zahrady a třech altánů, kde svatební obřad i veselí probíhaly. A také snubní prsteny novomanželů, které zveřejnila sama Gwyneth na svém Instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow),Zář 30, 2018 v 12:55 PDT