Gossip Girl

Gossip Girl Zdroj: profimedia.cz

Gossip Girl je zpět: Kdo si zahraje hlavní postavy a kdy bude premiéra?

O návratu Gossip Girl (Super drbna) na televizní obrazovky jsme vám psali už loni v létě. A teď už víme, kdo se ujme hlavních rolí. Nejedná se totiž o klasické pokračování, ale o takzvaný reboot! Takže Blake Lively ani Leighton Meester se nejspíš nedočkáme. 

Reboot je u nás poměrně neznámý formát, který v zásadě přepisuje původní děj. Nová Gossip Girl by se tak měla, stejně jako ta původní, odehrávat na oblíbeném Upper East Side, ale postavy i jejich příběhy budou jiné. Stejné pokračování mělo například legendární Beverly Hills, jehož reboot se jmenoval 902 10.

O čem nová Super drbna bude?

Bohatí, krásní a oblíbení teenageři se budou potýkat se sílou sociálních sítí. Pomluvy a nečekaná odhalení se tak narozdíl od původního seriálu nebudou šířit skrz SMS a emaily, ale Instagramem a Twitterem.

Kdy bude premiéra?

Seriál budete moci sledovat na nové platformě televizní stanice HBO, která se bude jmenovat HBO Max. Její spuštění je naplánováno letos v květnu. A deset hodinových dílů nové Gossip Girl bude rozhodně jedním z tahounů sledovanosti, takže se počítá s tím, že bude reboot nasazen hned po spuštění platformy.

Kdo bude hrát hlavní postavy?

Prozatím jedinou potvrzenou herečkou, která výrazně zasáhla i do původní Gossip Girl, je Kristen Bell, která namluvila hlavní hlas v každé epizodě a podle tvůrců je se seriálem neodmyslitelně spojená. O její vyprávění tak nepřijdeme ani v novém pokračování. Jestli se někdo z původních postav v ději promítne, to se zatím drží v tajnosti.

Tohle je nové obsazení Gossip Girl:

Emily Alyn Lind

Sedmnáctiletá kráska pochází z herecké rodiny. Její matka Barbara Alyn Wood (One Tree Hill) je herečka a otec John Lind filmový producent. Loni se Emily proslavila rolí ve filmu Doktor Spánek. V nové Gossip Girl ztvární hlavní postavu Audrey, která má dlouhodobý vztah, ale ráda by ve svém životě něco změnila.

Whitney Peak

Mladá herečka pochází z Ugandy. Má za sebou již několik větších hereckých rolí, například ve filmu Velká hra nebo v seriálu Home Before Dark. Jméno její postavy je zatím neznámé, ale víme, že bude patřit mezi hlavní.

Eli Brown

Dvacetiletý herec dokázal již v seriálu Prolhané krásky, že se snadno může stát idolem. Nemáme tak pochyb, že spolehlivě zastoupí Nathana nebo Chucka.

V menších rolích se představí:

Tavi Gevinson

Thomas Doherty

Adam Chanler-Berat

Zión Moreno

Tak co? Dáte nové Gossip Girl šanci?