Cynthia Nixon v únoru 2016

Cynthia Nixon v únoru 2016 Zdroj: Profimedia

Cynthia Nixon byla v době, kdy hrála v Sexu ve měste velmi půvabná.
Cynthia Nixon v období, kdy jí to na červeném koberci ještě slušelo.
Cynthia Nixon žila ses vým mužem až do svých 38 let.
Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kim Cattrall (zleva)
Herečka Cynthia Nixon (vpravo) bojuje za práva homosexuálních dvojic. Nejen proto, aby se mohla vdát za svojí lásku Christinu Marioni. Doufala tak, že populární Sarah (vlevo) ji v tom pomůže, ale ta se na ní vykašlala.
15
Fotogalerie

Cynthia Nixon alias Miranda ze Sexu ve městě: Nutili mne být extrémně vyhublá!

Představitelka právničky Mirandy Hobbes v dnes již kultovním seriálu Sex ve městě a jeho filmových pokračováních, Newyorčanka Cynthia Nixon (narozena 1966), nevzpomíná na sezóny natáčení tohoto hitu vždy s nadšením.

Cynthia Nixon, držitelka Ceny Emmy 2004 v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli v komediálním seriálu, tedy Sexu ve městě, nebyla spokojená také s natáčením erotických scén. „Když byl sex špatný v Sexu ve městě, bylo to vtipné. A čím byl horší, tím to bylo vtipnější. Ale když je špatný sex v seriálu Girls, je to těžké sledovat a někdy je to nesnesitelné, je ale důležité to tak zobrazovat. Navíc v Sexu ve městě jsme musely být pořád hubené a vypadat skvěle, v seriálu Girls mají povolení být opravdovější a míň retušované,“ nechala se slyšet herečka.

V letech 1988 až 2003 byl partnerem Cynthie Nixon profesor a fotograf Danny Mozes. Mají spolu dvě děti, dceru Samanthu (narozena 1996) a syna Charlese (2002). V roce 2004 začala herečka chodit se vzdělávací aktivistkou Christine Marinoni. Zasnoubily se v dubnu 2009. Marinoni porodila jejich syna Maxe (2011). Svatka byla v New Yorku 27. května 2012. V témže roce herečka samu sebe označila za bisexuálku.