Video placeholde

Celebrity nosí tepláky: Jak se vám v nich líbí?

Někdo je nenávidí, jiný by si bez nich nedokázal představit domácí lenošení. A pak jsou tu slavné ženy, které v nich klidně vyrazí do ulic a obují k nim lodičky. Ano, myslíme tepláky. Pohodlné oblečení, které má asi každý z nás doma ve skříni, ale jen málokdo by ho dokázal nosit s takovou grácií jako třeba sestry Hadid nebo Rihanna. 

Když se řekne tepláková souprava, pravděpodobně si každý vybaví legendární hit od skupiny Nightwork, své mladé já v barevné šusťákovce, popřípadě hotelovou dědičku Paris Hilton v zářivě růžovém kompletu s čivavou v podpaží. A teď na tohle všechno zapomeňte! Tepláky, mikiny i celé soupravy jsou totiž ve světě slavných velkým hitem.

Většina slavných krásek má zásobu teplákových souprav především na dlouhé cesty letadlem, venčení čtyřnohých mazlíčků nebo na lekci jógy. A pak jsou tu ty, které nosí ležérní komplety klidně i do společnosti. Nebojí se k nim obout boty na podpatku, přidat výrazné šperky i nápadné líčení.

Největšími "odběrateli" teplákovek jsou pravděpodobně Kardashianovi. Sesterské trio Kim-Khloé-Kourtney nedá na tepláky dopustit a s oblibou v nich vystavují svá slavná pozadí jak doma, tak i ve společnosti.

Podívejte se, jak vypadají slavné ženy v teplákách: