Natalie Portman

Natalie Portman Zdroj: Brightside.me

Kiera Knightley
Taylor Swift
Penelope Cruz
Victoria Beckham
Linda Evangelista
7
Fotogalerie

Celebrity a jejich vady na kráse: Jak by vypadaly, kdyby je neměly?

Díky perfektnímu make-upu a vlasům, o něž se stará tým vizážistů a kadeřníků, dokážou tyto ženy vzbudit dojem, že byly obdarovány bezchybným vzhledem. Ony samy to přitom vnímají trochu jinak, a tak sem tam v rozhovorech připustí, že by si přály mít hezčí nos nebo souměrnější postavu. Ale opravdu by jim to pomohlo? 

Victoria Beckham

Každá žena je krásná, když se směje. To je moudro, které většině z nás příjemně načechrává ego, ovšem Victorii Beckham musí spíše frustrovat. Ona se totiž za svůj úsměv stydí. Na veřejnosti nikdy neukazuje zuby a je jednou ze slavných dam, které zpopularizovaly pojem resting bitch face. Tedy výraz v obličeji, který na ostatní působí naštvaně, arogantně, povýšeně či nepřístupně, ačkoli jeho nositelka taková vůbec nemusí být.

Victoria Beckham
Victoria Beckham | Zdroj: Brightside.me

Pokračování 2 / 7

Keira Knightley

Keira Knightley se zdála být dokonalou kráskou, dokud jí grafici pro plakát filmu Piráti z Karibiku 2 nepřifoukli prsa. Mnozí také britské herečce vyčítají, že je v této oblasti příliš hubená. Je tedy jasné, co Keiře chybí k dokonalosti – nějaké to kilo navíc, které by zakrylo kostnatá ramena a hrudník.

Kiera Knightley
Kiera Knightley | Zdroj: Brightside.me

Pokračování 3 / 7

Penelope Cruz

Další bohyně, která by si ale prý přála mít pozadí podle posledních trendů. Tedy trochu větší a zaoblenější. Co myslíte, potřebuje ho?

Penelope Cruz
Penelope Cruz | Zdroj: Brightside.me

Pokračování 4 / 7

Natalie Portman

Natalie Portman se mnohokrát setkala s tím, že fotografové retušovali znaménka, která má v obličeji. Samotnou ji překvapilo, že to považují ze nedokonalosti, které je třeba odstranit. Ale opravdu bez nich vypadá lépe?

Natalie Portman
Natalie Portman | Zdroj: Brightside.me

Pokračování 5 / 7

Linda Evangelista

Než se Linda Evangelista stala v 90. letech světovou topmodelkou, vždycky jí vadil tvar jejího nosu a plánovala nechat si ho trochu upravit. Nakonec na to naštěstí nedošlo, místo toho se stal charakteristickým rysem, díky němuž se Linda proslavila.

Linda Evangelista
Linda Evangelista | Zdroj: Brightside.me

Pokračování 6 / 7

Kristen Stewart

Kristen Stewart si vždycky přála mít uši trochu méně odstáté. Nakonec tento komplex překonala a dokonce dnes nosí sestřih, díky němuž ještě více vyniknou. Zároveň jí ale dodávají cool androgynní vzhled.

Kristen Stewart
Kristen Stewart | Zdroj: Brightside.me

Pokračování 7 / 7

Taylor Swift

Taylor Swift by možná se svým vzhledem byla i spokojená, ovšem nepřející „fanoušci“ v internetových diskuzích poukazovali, že má docela malé oči. S většími by ale paradoxně byla... tak nějak obyčejnější.

Taylor Swift
Taylor Swift | Zdroj: Brightside.me