Blake Lively

Blake Lively Zdroj: imdb.com

Blake Lively jako krátkovlasá bruneta! Dokážete si představit, jak vypadá?

Herečka Blake Lively patří mezi ženy, které zásadně nemění barvu ani střih vlasů. Jenže teď kvůli hlavní roli v akčním thrilleru musela opravdu výrazně změnit image. Poznali byste ji vůbec?

Blake Lively se poprvé ujímá role, kde nebude hrát typickou krásku, jako tomu bylo například v seriálu Gossip Girl (Super Drbna) nebo ve filmech Věčně mladá nebo A Simple Favor (Nebezpečná laskavost) či The Age of Adaline (Věčně mladá). Zahraje si ženu toužící po pomstě, ženu, která se snaží najít lidi, kteří způsobili leteckou nehodu, při níž zemřela její rodina.

Blake Lively
Blake Lively | Zdroj: imdb.com

Postava Stephanie, kterou v akčňáku The Rhythm Section ztvárňuje, má původně blond mikádo, ale když se rozhodne pátrat na vlastní pěst po vinících, změní výrazně svou image a promění se v krátkovlasou brunetku.

Blake Lively
Blake Lively | Zdroj: profimedia.cz

Pro Blake to ovšem není zas tak velká změna, protože se jedná o paruku, kterou pokaždé, když opouští plac, nechá v maskérně. Ale může se stát, že si na tuhle image natolik zvykne, že se nám v podobné paruce předvede třeba na červeném koberci. Po natočení snímku A Simple Favor, kde nosila téměř pořád kalhotové kostýmy, je totiž nejednou vynesla do společnosti i v reálném životě. Tak uvidíme! Ale my hlasujeme pro blondýnku!