Video placeholde

10 věcí, které jste možná nevěděla o Meghan Markle!

Meghan Markle nezískala jen srdce prince Harryho, ale i pozornost celého světa. A tak není divu, že nás zajímá každičký detail z jejího života. Věděla jste například, že se ve skutečnosti jmenuje jinak nebo že miluje vaření?

Miluje vaření

Meghan se nijak netají tím, že ráda tráví volný čas v kuchyni. Ze všeho nejraději má pečené kuře. Její speciální a osvědčený recept ochutnalo už několik jejích přátel a samozřejmě i princ Harry. Měli ho také k večeři těsně předtím, než Harry Meghan požádal o ruku.

Láska na první pohled

Harry v jednom z rozhovorů přiznal, že hned, jak Meghan poprvé spatřil, věděl, že je to ta pravá. Byla to zkrátka láska na první pohled!

Seznámili je kamarádi

Meghan se už roky přátelí s módní designérkou Mishou Nonoo, která byla vdaná za Alexandera Gilkese. A kdo že to je? Harryho blízký kamarád ze školy. A právě díky nim se seznámili!

Meghan a Harry pár hodin po oznámení zasnoubení
Meghan a Harry pár hodin po oznámení zasnoubení | Zdroj: Profimedia.cz

Bojuje za práva žen

Meghan byla jednou z velvyslankyň dobré vůle při OSN. Zabývá se především problematikou rovnosti mužů a žen. Pomáhat se snaží i v rozvojových zemích, například ve Rwandě, kde se zapojila do projektu, který podporuje ženy, které se chtějí stát rovnocennými členy společnosti. A také díky tomu ji princ Harry tolik miluje a obdivuje.

Používá své prostřední jméno

Snoubenka prince Harryho se ve skutečnosti jmenuje Rachel Meghan Markle. Své první jméno však nepoužívá.

V dětství měla přezdívku

Na svém zrušeném blogu The Tig před časem prozradila, že v dětství ji maminka přezdívala Flower (Květina).

Meghan jako malá holčička
Meghan jako malá holčička | Zdroj: Profimedia.cz

Oblíbený kosmetický produkt

Jako herečka a teď navíc nastávající manželka prince Harryho si může dovolit tu nejluxusnější kosmetiku, o které se nám může jen zdát. I přesto je jedním z jejích nejoblíbenějších produktů cenově dostupné zpevňující tělové mléko s Q10 od Nivea.

Poslouchá indie rock

Budoucí členka královské rodiny je velkou fanynkou indie rocku. Na svém dnes už zrušeném blogu napsala seznam svých nejoblíbenějších písniček. Jsou to například Dog Years od Maggie Rogers nebo LA Calling od Crystal Fighters.

Přátelí se se Serenou

Jednou z jejích nejlepších přítelkyň je hvězdná tenistka Serena Williams, která možná bude na jaře její svědkyní.

Meghan a Serena jsou velmi dobré kamarádky
Meghan a Serena jsou velmi dobré kamarádky | Zdroj: Profimedia.cz

Je rozvedená

Meghan se před šesti lety vdala za filmového producenta Trevora Engelsona, se kterým žila už od roku 2004. Po necelých dvou letech jejich manželství zkrachovalo.

Meghan se svým tehdejším manželem ve svatební den
Meghan se svým tehdejším manželem ve svatební den | Zdroj: Profimedia.cz