Stále hledám tu pravou.

Stále hledám tu pravou. Zdroj: Pexels

Typologie tinderchlapů: Jaké muže můžete potkat na seznamce?

Doprava, doleva, záleží na vašich preferencích. Ne, nemluvím o politice, ale o seznamce Tinder, na které prostě takto jednoduše dáte najevo, jestli se vám nabízený muž líbí, či nikoliv. Jenže dát zelené srdíčko a poslat někoho do dalšího kola může být občas oříšek. Hledat normálního chlapa na Tinderu je jako hledat jehlu v kupce sena. 

Když jsem šla na své první rande s klukem, se kterým jsem se potkala na Tinderu, děsila jsem se toho. Bála jsem se, že přijde v prestižích, maskáčových kapsáčích a ještě navíc bude mít ledvinku kolem pasu. Případně to bude obchodník s bílým masem. Jinak jsem si totiž nedovedla vysvětlit, co dělá takový zdánlivě normální, pěkný a chytrý kluk na Tinderu. Jako jeden z mála totiž neměl fotku v posilovně do půli pasu, s tygrem v Thajsku nebo s miminkem v náručí. Koho všeho můžete potkat na seznamce a na co si dát pozor?

Pokračování 2 / 10

Posilovna mi říká pane

Hned z úvodní fotky se na vás směje kluk, který už na první pohled dělí svůj volný čas spravedlivě mezi fitko a solárko. Večer natáhne džíny, upnuté bílé tričko a pozve vás do baru na kubíčko (rozuměj Cuba Libre). Vydrží čekat tři drinky a pokud do té doby nezačnete být povolnější, buďte si jistá, že další rundu si platíte sama. Že mu jde jen o sex, poznáte pravděpodobně už z prvních pár zpráv. Jde dost rychle na věc, nezajímá ho o vás nic kromě velikosti spodního prádla a po pár výměnách vás požádá o nějakou "hezkou fotečku".

Už jsi někdy viděla hezčí tělo, jak to mé?
Už jsi někdy viděla hezčí tělo, jak to mé? | Zdroj: Pexels

Video placeholde

Pokračování 3 / 10

Jsem rozháraná umělecká duše

Profilovou fotografii má pravděpodobně černobílou anebo prohnanou alespoň trochu zádumčivým filtrem, v ústech mu doutná ubalená cigareta anebo alespoň sedí nad šálkem fair trade kávy. Další varianta intelektuála–umělce je kytara v ruce. Tihle kluci jsou super v tom, že i když ve většině případů nehledají lásku na celý život, ale na pár nocí, nedávají to tak okatě najevo. Máte tedy pocit, že nejste tak levné zboží, jako v případě svalovců. Intelektuál vás pravděpodobně pozve na skleničku vína vlastně "úplně náhodou" a po celou dobu s vámi hraje hru na kočku a myš. Jestli nehledáte vážný vztah a kromě noci ve dvou si chcete popovídat i trochu na úrovni, tak je pro vás ideál.

Zádumčivý umělec, bacha na něj, ti mají rozhárané duše.
Zádumčivý umělec, bacha na něj, ti mají rozhárané duše. | Zdroj: Pexels

Pokračování 4 / 10

To dítě je mojí sestry

Varovný alarm by se vám ale měl spustit ve chvíli, kdy se vám na Tinderu objeví fotka kluka s miminkem. Bude vám tvrdit, že to je dítě jeho sestry, přitom s největší pravděpodobností bude jeho. Vždyť kolik kluků si dá na seznamku fotku se svým synovcem/neteří? Na druhou stranu, jen blbec si tam dá obrázek se svým dítětem, že jo. Každopádně tenhle kluk se chce jen odreagovat od otcovských povinností, dost možná se do této role dostal omylem. Což ale neznamená, že ho v tom musíte podporovat. Pokud nejste na Tinderu z jediného důvodu, a to rozvracet rodiny, pak se ho rychle zbavte.

Ta sladká holčička je moje neteř. Jako opravdu?
Ta sladká holčička je moje neteř. Jako opravdu? | Zdroj: Pexels

Pokračování 5 / 10

Stále nemůžu najít to pravé

Mnohem horší je otec od rodiny, který se ale tváří jako uvědomělý muž, jenž stále hledá tu pravou. Na první pohled je to sympaťák, který si s vámi bude delší dobu psát, řekne vám bez skrupulí své celé jméno, pozve vás na večeři, nebude na vás hned na prvním rande nic zkoušet a vše půjde jako po másle. Až do chvíle, než se začne schylovat k větší akci doma a vás napadne vygooglit si ho. A zjistit, že je to manžel vaší jogínky, který má zdánlivě dokonalý vztah se svojí ženou i dětmi. Ruce pryč a trochu mu přitopte, ať si pamatuje, že tohle se nedělá.

Stále hledám tu pravou.
Stále hledám tu pravou. | Zdroj: Pexels

Pokračování 6 / 10

Koupím ti, co chceš

Starší muž, tričko Ed Hardy a pilotky nedbale zavěšené ve výstřihu toho trika, které bylo in asi před deseti lety. Druhou variantou je špatně padnoucí oblek. Pokud máte na Tinderu větší věkový rozptyl, pak pravděpodobně narazíte i na tohoto typa. Bude se snažit vás opít rohlíkem, dávat vám najevo své postavení (bacha, team leader může znamenat že má pod sebou dva kluky ve společnosti s finančním poradenstvím) a peníze. Většinou si jen chce pošimrat ego, že se ve společnosti objeví s mladší a atraktivní ženou, jako partner pro život ale nic moc. Pokud se ale chcete nechat trochu rozmazlit a "vrtěti" starším mužem, bingo.

Pojď, maličká, koupím ti, co chceš.
Pojď, maličká, koupím ti, co chceš. | Zdroj: Pexels

Pokračování 7 / 10

Jsem čerstvě po rozchodu

Tohle bývá zrádné. Většinou je to obyčejný kluk, přičemž vám zaplesá srdce radostí: konečně někdo normální! Po pár vyměněných zprávách ale zjistíte, že je krátce po rozchodu, a tak pravděpodobně na Tinderu hledá jen tak pomstu pro tu saň, co mu tak moc zlomila srdce. Bude si s vámi psát, vezme vás ven, ale jen co se dostane z nejhoršího porozchodového srabu, s velkou pravděpodobností vás pošle k vodě s tím, že s bejvalkou to ještě tak úplně nevyhaslo.

Buď mou náplastí na zlomené srdce. Na chvíli.
Buď mou náplastí na zlomené srdce. Na chvíli. | Zdroj: Shutterstock

Pokračování 8 / 10

Bacha na mě, jsem duch

Možná, že tento typ mužů se sem dostal strojem času. Protože stejně rychle, jako se objeví, pak i zmizí. Několik dnů si intenzivně píšete, máte pocit, že jste objevila svou spřízněnou duši a ačkoliv rande přes seznamku nemáte úplně v lásce, tentokrát byste se nebránila schůzce. Když na to konečně dojde a vy se začnete domlouvat, kde se potkáte, v hlavě si mezitím už prohlížíte svůj šatník a představujete si, jak bude ten sympaťák vypadat ve skutečnosti a jestli si budete mít co říct i naživo, přestane se najednou ozývat. Bez varování, bez vysvětlení. Tak to buď musel být duch, anebo tajný agent, co musel na misi a samozřejmě vám o tom nesměl říct.

Jsem vlastně duch, existoval jsem jen v tvých představách.
Jsem vlastně duch, existoval jsem jen v tvých představách. | Zdroj: Shutterstock

Pokračování 9 / 10

Nevím, co tu dělám, stejně jako ty

A pak je tu princ. Sympaťák, který vám sám napíše a namísto toho, aby vás tahal na skleničku, má potřebu se o vás nejprve něco dozvědět. Po schůzce se vám ozve, a to i přesto (nebo možná kvůli tomu?), že jste s ním ihned nešla domů. A chce vás vidět znovu. A vy pořád přemýšlíte, kde je problém, co takový kluk, jako je on, dělá na Tinderu. Jenže on tam je ze stejného důvodu jako vy. Ve svém okolí už nemá, na koho nového by narazil, v práci je od rána do večera a lovit ženské v baru mu není blízké. Gratulujeme! Pak jste právě získala žolíka – kluka pro život.

I na Tinderu můžete najít pana dokonalého.
I na Tinderu můžete najít pana dokonalého. | Zdroj: Pexels

Pokračování 10 / 10

Bonus

Kategorií sama o sobě jsou kluci s tygrem. Prostě chlapi, kteří mají na svém profilu vítěznou fotografii sebe s tygrem. Většinou si zaplatili nemalé peníze někde v Asii, aby se s ním mohli pomazlit a vyfotografovat. Pokud máte alespoň trochu cítění s ekologií a ochranou zvířat, pak tohohle týpka okamžitě pošlete k ledu. Kdo touží sobecky pro svoji radost podporovat utrpení zvířat?