Jsem to zkrátka já

Jsem to zkrátka já Zdroj: iStock.com

Tajemství atraktivních lidí: Co umějí nebo mají, že ostatní tolik přitahují?

Po ulici prochází žena, nijak zvlášť módně oblečená, bez rtěnky a podpatků, a přesto vidíte, jak přitahuje pohledy lidí, muži se za ní otáčení a vy cítíte tu pozitivní energii, která z ní sálá. Čím tahle žena disponuje a vy ne?

Mít krásné tělo, nádherné vlasy je velký bonus, ale k tomu, že z vás budou lidé paf, nestačí. Všichni víme, že ta pravá atraktivita vychází zevnitř. Máme se tedy vykašlat na drahá anti-age séra a hodiny ve fitku? Úplně ne, jen k nim připojte ještě pár schopností, které jsou podle autora knihy How to Be Attractive, Ravena Perreaulta, klíčové. A my s ním souhlasíme, co myslíte?

1. Odvažte se být jiná

Jste jedinečná, tak se neschovávejte do davu tím, že budete nosit jen to, co ostatní, v názorech se raději budete držet při zemi a souhlasit s většinou a své, i bláznivé sny a přání držet v tajnosti. Ukažte, kdo jste. I se svými nedostatky, které se snažte vylepšit, ale hlavně se silnými stránkami, které podtrhněte. Narovnejte záda, hlavu vzhůru a jistý krok.

2. Přijměte své chyby a přijměte sebe

Pokud se milujete, bude to mnohem snazší být tím, kým jste. Lidé předstírají, že jsou někdo jiný, protože se bojí přijmout. Atraktivní žena je sama se sebou spokojená. Oceňuje své tělo a stará se o něj. Uvědomuje si své nedostatky, nebojí se vyjádřit a je sebevědomá. Ví, kdo je a je na to pyšná. Možná nemá tělo bohyně, ale je skvělou zdravotní sestrou, která dokáže každému pacientovi vykouzlit úsměv na rtech.

3. Postavte se za to, v co věříte

Ženy, které stojí za tím, čemu věří, jsou pro muže vždy atraktivní. Je důležité, aby žena věděla, co chce, a měla by tvrdě pracovat na tom, aby to získala. Dodržuje své morální zásady, ale je schopna diskuze. Nemění se podle toho, co je pro ni zrovna prospěšné. Když žena neví, co chce, ostatní to vidí a cítí. Silné ženy jsou často vyhledávány pro rady, energii a inspiraci.

4. Starejte se o sebe

Atraktivní žena je někdo, kdo se o sebe stará. Ví, co je zdravý životní styl. Udělá si čas na sebe a na své tělo. Věnuje péči svým vlasům i kůži, je elegantní, ženská a fit. Když se žena cítí dobře, tak to z ní vyzařuje. Působí sexy, přitažlivě a důvěryhodně.

5. Usmívejte se

Atraktivní žena je někdo, kdo se vždy usmívá a má pozitivní pohled na život. Žena je nejkrásnější s úsměvem na tváři. „Úsměv je ten nejlepší make-up, jaký může žena nosit,“ pronesla kdysi jedna z nejatraktivnějších žen, Marilyn Monroe. Pokud je milá a přístupná, stává se atraktivní v očích každého. Na druhou stranu, bez ohledu na to, jak krásná je žena, když je hrubá a nepřístupná, stává se neatraktivní. Avšak nebuďte příliš milá, abyste se zalíbila. Když se vám situace nelíbí, klidně to řekněte, ale klidným, přátelským způsobem. Z nikoho si nedělejte legraci a neubližujte. Usmívejte se přirozeně, křečovitý a hraný úsměv se pozná.

6. Naučte se bavit a oslavovat život

Atraktivní žena ví, kdy se bavit a kdy být vážná. Je přitažlivá, když oslavuje život a baví se s ostatními. Pokud si žena váží svého života, je šťastná bez ohledu na to, co se stane, přináší radost i ostatním lidem kolem ní. Inspiruje lidi, aby žili život naplno, protože to je její vlastní způsob života. Žena, která ví, jak si v životě užívat maličkostí, se nikdy nenudí. A muži po ní šílí.

7. Naučte se vidět v lidech to dobré

Umí soucítit a vidí v lidech a situacích to dobré. Je obezřetná v soudech, které pronáší, a to ji činí velmi dobrým přítelem a důvěrníkem. Když je žena negativní, stěžuje si, vytváří jakousi bariéru, přes kterou lidé nechtějí přejít, aby ji poznali. Muži takové ženy na rande nezvou.

8. Buďte spontánní

Užívejte si života. Pokud se budete schovávat, lidé si vás nevšimnou. Je krásně, jděte ven. Usmívejte se. Štěstí je nakažlivé. To dělá ženu krásnější a přitažlivější. Buďte spontánní! Mužům se to líbí, když je dívka nepředvídatelná. Rádi hádají a nechávají se překvapit. Do takových žen se bezhlavě zamilovávají. Tak proč neochutnat exotická jídla, nezkusit netradiční sport, neuspořádat scrabble party nebo filmový maraton?

9. Nebojte se vyjádřit se

Atraktivní žena ví, jak a kdy se vyjádřit. Je dost chytrá na to, aby pečlivě volila svá slova, a mluví upřímně. Je inteligentní, ale ne zastrašujícím způsobem, že si kolem ní lidé připadají jak hlupáci. Má smysl pro humor, díky kterému se všichni smějí. Vtipkuje, ale nikdy si z nikoho nedělá legraci. Dokáže mluvit o mnoha věcech, protože ví hodně a není nudným společníkem. Být atraktivní znamená být schopen vyjádřit to, co cítíte, a říkat, co chcete říct, když to chcete říct. Být si jistá! Pokud máte pocit, že potřebujete něco říct, řekněte to. Lidé vás budou poslouchat. Nedovolte, aby vaše skvělé nápady zůstaly nevyjádřené. Lidé si je zaslouží znát.

10. Buďte silná a nikdy se nevzdávejte

Žena, která i přes překážky v životě pokračuje, je krásná a atraktivní. Sleduje své sny a dosahuje svých cílů. Buďte věrná, úspěšná a sebevědomá. Když žena zvládne výzvu, když dosáhne toho, co si sama stanovila, muži se na ní začnou dívat a obdivovat ji.